, , , , ,

Återseende

Jag fick ett meddelande en dag, en punkt skickad från ett okänt nummer, jag googlade givetvis och insåg att det var från din firma. Jag svarade -ja?
Fick tillbaka ”hemma hos mig ikväll kl 20.30!”. Jag funderade och svarade ”ok”.
Begav mig till hans hus, det var längesen nu, jag hade inte sett honom på snart ett år.

En höstkväll, det var mörkt ute, jag tvekade när jag gick mot hans hus, hade han menat allvar? Såg gardinen röra sig och sen öppnade han dörren när jag stod vid uppfarten.

Han släppte in mig, sa inget, visade mig ner mot källaren. Väl nere sa han -ta av dig alla kläder, inte ett ord, du får inte prata med mig varken nu eller när vi är klara! Jag gör det här endast för din skull, du behöver annat att tänka på!

Jag stod still en sekund innan jag gick in i det kala rummet han anvisat mig, på golvet fanns endast en madrass, det var kyligt, en ensam svag lampa lös i ett hörn. Jag klev ur mina skor, tog av mig kläderna. 
Stod så naken framför honom, jag kände mig mer utsatt än någonsin förut. 

-ställ dig på alla fyra, knäna brett isär!

Jag gjorde som han sa. -Händerna på ryggen!

Jag la ner bröstet mot madrassen och händerna på ryggen, han spände ihop dem med buntband.

-slynan ska få vad hon önskat sig!

Jag blundade, han slog hårt med handflatan på min bara stjärt! Han slog hårdare i snabb takt, tills jag flämtade till av smärtan. Han drog hårt i min tofs, drog upp mitt huvud, mina ögon öppna, men jag visste bättre än att se honom i ögonen.

-inga stopp ord än?

Jag slog ner blicken i marken. Hans hand smekte min rumpa, kramade till, han suckade.

Jag hör honom hämta något, en ilning går genom min kropp när något hårt träffar min rumpa, rycker till vid andra träffen. Vid tredje tåras mina ögon.

Han knäpper upp sina byxor, låter dem falla till marken och sätter sig på knä bredvid mitt huvud, har drar hårt i min tofs igen. Det spänner i min kropp när jag ska hålla min position och jag gapar för att få smaka på honom.

Han säger -gapa stort, du får inte nudda mig förrän jag säger till!

Jag gapar, han slår med sitt redskap hårt igen, jag flämtar till, det värker i mina axlar och jag måste fokusera för att inte sluta läpparna kring honom.

Han slår igen och jag kan inte hejda mig, jag njuter av att sluta läpparna kring hans kuk, att få smaka på honom mitt i min smärta. Jag gör det skickligt, jag vet vad han tycker om, han stannar upp, stönar högt och pressar sig hårt mot mitt svalg. När han lirkar till så hans kuk glider ner i min hals så stannar han upp. Han tar ett fast tag om mitt huvud, han håller sig kvar och jag kippar efter luft. Han slår hårdare på min ömma bak och väser -slyna!!! Du förtjänar varje slag!

Han rör sig igen så jag kan ta in lite luft, hungrigt suger jag honom, månader av längtan efter just det här.

Han upprepar proceduren en gång till. När jag andfådd får luft igen så flyttar han sig bakom mig.

Han stå bakom mig på knä, ett finger lirkar sig in i min anal, den andra handen smeker min klitta. Åh han vet precis vad han gör.

Två fingrar nu, tre, han töjer mig sakta.
Han släpper, slår hårdare än någonsin med sitt redskap, jag skriker till av smärtan.

Han tränger sen sakta sakta in i min fitta och säger -jag har aldrig provat det här förut (han menar efter mi operation)! Han stöter hårt, djupt. Jag stönar, kniper hårt om honom. Njuter till fullo. Han drar upp mig på knä, jag får kämpa och han hjälpa mig med balansen, han håller mig hårt och viskar i mitt öra -kom slyna! Hans hand på min klitta skickar mig över gränsen, jag skälver. Han stönar, känner honom spotta till, känna med fingrarna i min anal, han puttar ner mig att ligga med bröstet i madrassen igen, drar sig ur min fitta och pressar kuken djupt in i min anal. Han pressar mig framåt att lägga mig på mage, lägger tyngd över mig. Pressar ner mitt ansikte i madrassen. Han släpper och kysser min kind, viskar saker jag alltid önskat att höra, skrattar åt mig och säger, slynan tror att hon är värd dem orden va…
Han reser sig upp för mer kraft och stöter hårt in i min anal. Han drar i mina armar, det smärtar i min kropp. När han stöter hårdare kan jag inte hålla emot, jag kommer hårt, när jag kramar om hans kuk så känner jag honom svälla och han drar sig ur för att spruta ner min rygg.

Han reser sig från mig, klipper upp buntbanden och kastar till mig en smutsig handduk.

Säger -klä på dig, du ska gå nu.
Jag säger inget, klär på mig och går…. kommer vi någonsin ha kontakt igen? 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *