Att ta beslut själv

Ni får kalla mig löjlig, men vissa saker inser jag att jag nu måste ta beslut om själv och inte behöver ta hänsyn till hans ord eller order…

Men….

Det är en så inrotad del av mig som tyckte om att få luta mig mot hans beslut, att få hänvisa till att jag var hans. Att få känna att han ägde mig av eget önskemål.

Behöver jag nya bilder? Jag har ju iofs ett helt gäng ni aldrig sett, dem ligger på det där USB minnet du aldrig fick. När livet var kaos efter att dem togs så gjorde jag inget med dem.

Nu står jag ensam på ett sätt och har svårt att titta på dem. Att besluta om dem…

Jag vill fortfarande ha hans godkännande i saker, inte bara det som rör min kropp. Jag vet det omöjliga i tanken och han har egentligen inte rätten att besluta längre…. ändå velar jag. Jag håller mig fortfarande efter reglerna, jag pratar inte med andra män överhuvudtaget, har inget intresse i sån uppmärksamhet, inte kvinnor heller i och för sig, det är ingen idé när han inte finns där och kan dela upplevelsen med mig på ett eller annat sätt.

Jag saknar att underordna mig hans vilja…

Han gör fantastiskt fina bilder den fotografen, det finns några saker jag tycker skulle vara kul att göra, några outfits som skulle göra sig bra med bättre upplösning…

När jag återfår min dator ska jag publicera några exempel! Tanken var att herrn skulle ha tillgång till bilderna först, men som sagt USB minnet ligger orört och det är två år sedan dem togs!

Jag har också ett par intressanta erbjudanden väntandes på ja eller nej, generellt sett har jag ingen reklam, inga banners, det är min blogg så att säga. Men nån produktrecension eller att publicera noveller någon annanstans kan vara intressant…

Vill han ha en åsikt så gör han sin röst hörd, så länge det inte händer så behöver jag inte tänka på det, fast jag gör tydligen det ändå…..

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *