, , ,

Bara för dig

Jag släpper in dig bakvägen så ingen ser, tittar mig omkring för att försäkra mig att ingen finns i närheten.

När så dörren stängs stänger jag ute allt annat, hela världen består nu av oss.

Jag har lockat hit dig, jag tror inte du riktigt förstod att det var vad som hände. Jag behövde ha dig framför mig, känna dina starka armar och insupa din doft, den trygghet och det lugn din uppenbarelse ger mig.

Som överenskommet är det iordningställt en stol du kan sitta i och jag har lagt en mjukt kudde framför. Den här stunden är för dig, ja i dina ögon är den det, i mina är den inte bara för dig, i mina njuter jag på ett sätt som inte går att beskriva av att ha dig i den stolen framför mig, av att du ger upp något annat för att sitta här, av att igen få vara din slyna.

Du kliver innanför dörren och tar mig i famn, du kysser mig mjukt och sedan hungrigt. Du backar ett steg och knäpper upp dina byxor, jag älskar din kropp och är mer än nöjd när jag kliver närmare för att igen känna dina armar runt mig, hur du greppar tag i min nacke för att styra våra kyssar, din hand vill smeka mig och letar efter tillträde innanför mina byxor, jag skulle aldrig säga nej till dig, men pressar mig hårdare mot dig för att du inte ska komma åt. Det här är för dig.

Du släpper mig, drar ner byxorna och sätter dig tillrätta. Det är en trädgårdsstol med dyna i, du kan luta dig bakåt och slappna av.
Jag ler nöjt när jag ser ditt stånd, böjer mig fram och kysser dig innan jag ställer mig på knä framför dig, mellan dina ben. Jag kan inte hejda mig och tar hungrigt ditt ollon i munnen, du stönar till och greppar tag i armstöden.

Jag släpper, slickar och kysser hela din längd, slynigt ler jag över hur jag påverkar dig. Just i den stunden är du bara min! Jag låter tungan virvla samtidig som jag trycker ditt ollon högt upp i sidan av min gom. Du berättar för mig hur skönt jag suger. Uppmuntrar mig att fortsätta.

Jag ändrar läge och kommer åt andra punkter på din kuk, tungan leker på undersidan av ditt ollon. Jag varierar med att suga hårt och löst, smeka mer med tungan och pressa dig hårt bak mot svalget.

Jag stannar upp och böjer huvudet lite framåt, låter din kuk glida längst in, ner i min hals, jag håller dig kvar en stund innan jag börjar röra mig igen, din kuk åter mot mitt svalg, pressar dig hårt och rör mig snabbare. Du uppmanar mig att fortsätta, vilket jag gör en stund. Saliven rinner ur min mun ner över ditt skaft, jag greppar dig med handen. Släpper munnen och drar några trevande tag, låter tungan spela samtidigt över ditt ollon, du stönar högre, jag vill ta dig i munnen igen, handen fortsätter glida upp och ner längs ditt skaft i samma takt som min mun rör sig sig över ditt ollon. Jag älskar smaken av dig.
Jag tar åter din kuk djupt ner i halsen, vrider lite på huvudet så du kommer mer mot ena sidan av mitt svalg, min tunga fortsätter spela. Efter en stund tar handen över igen, jag kysser och slickar din pung sedan ditt ollon.

Fortsätter så en stund när du stönar fram -jag börjar närma mig. När du flämtar -jag kommer så gapar jag och slukar sakta ditt ollon igen, tar hela din sats i munnen, känner hur din kuk rycker. Jag sväljer duktigt och helst vill jag hålla dig kvar i munnen längre än så, men jag vet bättre!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *