, , , , , ,

Bestraffning!

Du hämtar mig som överenskommet utanför jobbet på morgonen, du ska jobba i storstaden några dagar och jag följer med första natten.

När jag kliver in i bilen går det en rysning genom min kropp, det är flera veckor sedan vi sågs, månader till och med. Jag hade nästan glömt hur attraherad jag är av dig, hur din lätt sötaktiga doft luktar så gott och hur gärna jag vill att du tar på mig, bekräftar att du känner spänningen i luften.

Resan går fort när vi uppdaterar vardagen, du pratar mest, jag känner mig åter lite osäker i ditt sällskap.

Stundtals låter jag handen vandra, fingrarna känner dina starka armar genom skjortan. Du ryser till när nageln raspar längs insidan av ditt lår på dina jeans, du tillåter att jag knäpper upp dem och låter handen smeka bulan på dina kalsonger. Som jag längtar att få smaka på dig! När vi kommer närmare stan ber du mig att sluta, du måste koncentrera dig på körningen, jag lägger handen lätt på ditt lår, tittar på dig och kommer ihåg hur auktoritärt attraktiv du är när du kör bil.

Du släpper av mig och ger mig ett par uppdrag för dagen, säger att jag ska möta dig vid hotellet när du kallar.

Kl tre får jag ett sms, möt mig i lobbyn om en halvtimme!

Du för mig med en bestämd hand i ryggslutet upp på rummet, öppnar dörren för mig, tar min jacka, ställer ner min väska du burit upp.

-jag ska jobba ett par timmar till, jag hör av mig så kommer jag med middag.

Jag nickar och böjer ner mitt huvud. Du fångar in mig, med ett fast grepp om min midja med ena handen, med den andra lyfter du min haka ser mig i ögonen och säger -du vet vad jag förväntar mig!

Pekar på din kind, jag ger dig en lätt kyss där du pekar säger -ja herrn!

Jag går in i duschen, rakar mig ordentligt. Lägger en ordentlig sminkning, kraftigt sotade ögon, djupt rött läppstift med en läppglans utanpå, nästan överdrivet med rouge, håret sätter jag upp i en kort hästsvans, det ska inte vara i vägen.

Som överenskommet drar jag på mig svarta stay ups och svarta pumps med en ordentlig klack, ett par svarta hipsters i spets och ett långt vitt pärlhalsband.

På ena sänghalvan lägger jag delarna av dagens uppdrag, en piska gjort av mjuka rep med knutar i ändarna, en munkavel och band att bindas med!

Jag vankar lite oroligt i rummet, tiden går långsamt, tittar mig flera gånger i spegeln och rättar till smink, frisyr och klädsel.

Tre timmar efter att du gått kommer ett sms, ”det blir sushi, kommer om ca 20min”.

När du kommer sitter jag på sängkanten med benen i kors, halsbandet har jag snurrat runt fingrarna. Du stannar upp när du ser mig och ler. Jag reser mig och möter dig. Tar ifrån dig påsen med maten. -Är du hungrig, frågar du.

Jag tittar blygt på dig säger -inte så värst.

Jag knäpper sakta upp dina knappar på skjortan, går bakom dig, hjälper dig av med skjortan, smeker dina muskulösa axlar, kysser dig precis under örat viskar -du kanske vill duscha?

Du tar ett ordentligt tag om min handled, så det nästan gör ont, drar mig framför dig, ger mig en klapp på kinden, hård, men inte en örfil, ser mig i ögonen säger -kom ihåg vem som bestämmer! -men du har rätt jag ska duscha, lägg maten i minikylen, ställ dig på alla fyra i sängen och vänta!

Jag gör som jag blir tillsagd, du går fram till mig, känner på sakerna jag lagt fram på sängen, smeker min rumpa, böjer dig fram och biter lite lätt i min ena skinka. Säger -stå här och vänta medan jag duschar!

Jag lyder dina order, väntar troget på alla fyra när jag hör duschen strila. När den så äntligen slutar är jag förväntansfull och längtar efter vad du ska göra med mig.

Du kommer ut, jag känner din varma hand smeka längs min rygg. Hur händerna formas om min stjärt, din suck när du drar bak mitt huvud och kysser mig hårt. Du tar upp piskan, tar ett fast tag om min rumpa med båda händerna suckar igen säger -jag har saknat den här!

Släpper och jag känner en hård snärt när du låter piskan vina. -var en duktig slyna nu, du har samlat ihop till mitt straff idag. Vi behöver komma förbi det innan du får njuta!

Jag gnyr till av slagen, du stannar, smeker ömt med varma händer min röda rumpa. Du är på gränsen för vad jag tål nu, det svider av dina slag.

Du säger -räkna till tio nu, högt!

Jag räknar dina slag, när jag kommer till sju börjar min gräns rämna, när du slår till 10 rinner det en tår nerför min kind.

Du torkar bort den, kysser där den runnit säger -lägg dig ner på sida!

Du kryper upp bakom mig, jag känner värmen från din kropp, du håller hårt om mig och säger -gör aldrig så där mot mig igen!

Jag vet vad du menar, fäller en tyst tår och nickar.

Du låter fingrarna smeka mig, jag känner och längtar efter din hårda kuk, det nästan värker i mig av längtan! Jag lägger mitt ben på din höft, sträcker vristen och njuter när du tränger djupt in i mig. Med dina fingrars hjälp tar det inte lång tid för mig att utmattad krama hårt om dig när min orgasm går igenom kroppen, du är inte sen att följa efter och vi slumrar till med dig fortfarande inuti mig…

Efter att ha legat tillsammans en stund vaknar jag av att du viskar till mig -vakna fröken!

Jag öppnar ögonen, sätter mig upp, tittar på dig och ser att det där lite pojkaktiga leendet visar sig. Vänder mig mot dig, låter mina läppar leta sin väg nerför din bröstkorg, handen smeker insidan av ditt lår. Jag låter tungan smeka din halvhårda kuk, tar dig i munnen och du stönar lite när jag smakar på dig. Jag njuter av din smak, av makten att kunna få dig att njuta.

Du har vaknat till nu och tar kommandot. Jag har vänt rumpan åt ditt håll, som du gillar. Du smeker den varsamt, öm efter din tidigare bestraffning.

Kom säger du och tar med mig ur sängen.

Du leder mig mot sängkanten, säger -sätt dig på knä, luta dig framåt och lägg händerna på ryggen.

Jag gör som tillsagd, du binder ihop mina händer på ryggen, ställer dig på knä bakom mig, stryker med handen längs min rygg säger -nu ska vi båda njuta!

Du leder mig att sätta mig på sängkanten, säger lägg dig ner jag gör som tillsagd, sätter fötterna i sängen och känner dina fingrar smeka mig. Din tunga far lätt över min klitoris, men endast där! Du låter dina fingrar lätt glida in i min fitta, låter dem glida vidare mot min anal, när ett av dina fingrar lätt glider in stönar jag.

Du reser dig upp så du står på knä mellan mina ben, jag lägger en fot på din axel, du pressar mjukt ditt ollon mot min anal. Jag möter dig och du glider med ett stön in i min stjärt samtidigt som du kysser min vrist. Du rör dig sakta, jag njuter av varje rörelse.

Du drar dig ur och jag ställer mig åter på knä vid sängkanten, du står bakom mig, lutar dig över mig, har båda händerna i min svank, pressar mig hårt ner i madrassen och låter åter kuken glida in i min anal. Du tar mig hårt, jag svankar duktig och ovanifrån får du bra med kraft att stöta hårdare och djupare.

Du lugnar dig, ställer dig på knä igen, drar mig upp till knästående och tar ett ordentligt tag runt min hals, viskar hårt -min anal slyna, kom för mig! Du låter fingrarna smeka mig igen och jag kramar snart om din hårda kuk, njuter av varje pulsering.

När orgasmen ebbat ut drar du dig ur, säger -sug nu slyna!

Jag står på knä framför dig, händerna fortfarande bundna bakom ryggen, tar din kuk i munnen, du tar tag i mitt huvud, pressar dig djupt ner i min hals, jag hulkar och tårarna rinner nerför mina kinder, du släpper så jag får luft, stöter direkt ner i min hals igen säger -håll kvar, jag kommer komma!

När jag börjar känna hulkningarna så är det samtidigt som din varma sperma fyller min hals….

Vi duschar tillsammans, kommer ihåg maten i kylen, äter till tv:n och jag somnar samtidigt som du slår på datorn och jobbar en stund till…..

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *