, ,

Det regnar

Vi möts i det där utkikstornet, där vi setts förr (för tre år sedan och en dag exakt såg jag), en regnig dag har det inte mycket besökare.

När vi möts är det för att prata. Du ser på mig, jag ser hur trött du är, det gör lite ont i mig. Men det kan inte hjälpas, du kom för min skull. Jag vill att du ska ge mig en kram och säga att det är ok. Du är inte på det humöret, tycker att jag är besvärlig som inte klarar att hantera det här själv.

Jag ser på dig och säger -minns vem du var för mig, du var min herre och skolade mig i att inte behöva ta hand om mig själv.
Du mjuknar, suckar och tar mig i din famn. Du drar in doften av mitt hår och viskar -det var aldrig meningen att göra dig illa!

Jag svarar inte, blundar en sekund.

Du drar dig ifrån mig och säger -det går inte, hejdå fröken!
Du går, jag kan inte röra mig först, vänder mig om och lutar mig fram emot det där räcket.

Jag rycker till när dörren bakom mig öppnas, du kliver in, kysser mig hårt, hungrigt, pressar mig upp mot det där räcket, jag måste hålla emot för att inte tippa över kanten. 

Du vänder mig om, drar upp min kjol, du står tätt tätt emot min rygg, din hand letar sig in mellan mina ben, ett finger glider över min öppning. Du viskar hårt -varför gör du så här?

Jag flämtar till när du smeker mig hårt mot min klitta, du tar ett kliv bak, knäpper upp och drar ner dina byxor, tittar på mig och säger -ner på knä!

Jag gör som tillsagd, du är stenhård redan innan jag börjar, min tunga leker längs undersidan av ditt ollon, jag suger hårt din kuk, njuter så av att smaka dig, känna doften av dig.

Din hand på mitt huvud, hjälper mig att låta dig glida ner i min hals, ända ner till roten.
Du drar bak mitt huvud, bort från din kuk -res dig!

Jag lyder, du står bakom mig, drar upp min kjol, drar trosorna åt sidan, du lägger din hand mot mitt ryggslut och leder din kuk in i min fitta, jag njuter, som jag längtat efter att känna dig inuti mig.

Du vet att jag älskar när du tar för dig, du stöter hårt in i mig, ditt finger mot min klitta och jag stönar högt, jag kommer, kramar dig så hårt att du måste hålla dig stilla, tryckt mot mig för att jag inte ska pressa ut din kuk. Du står nära nära. Jag känner din hand leta, hitta min anal, du drar dig ur min fitta, spottar till och pressar ollonet mot min anal. Jag lirkar lite med höfterna för att du ska glida in. Jag stönar till, du står åter tätt, tätt mot mig, ett fast tag om min midja och när jag gnyr till viskar du mjukt -schhhhhh. Jag vrider mitt huvud och kysser din kind. Du rör dig långsamt nu, jag känner din kuk i min anal, underbart, du viskar -min analslyna är så skön!

Tempot höjs, jag kommer igen, du säger med grötig röst -jag kommer komma. Jag gnyr till, känslig av min orgasm. Jag känner din kuk växa och du stönar tillfredsställande med munnen mot mitt hår när du fyller min anal med sperma.

Du drar dig sakta ur mig, vill inte lämna värmen av min kropp ännu, men du måste.

Du håller om mig, med munnen mot min panna säger du -hejdå fröken! och går igen.

Darrande, med din sperma sakta rinnandes längs insidan av mina lår går jag mot bilen…. vad hände…..

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *