, ,

Det som göms av mörkret

Jag går hem ensam till min lägenhet en vinterkväll. Trött efter en full dags jobb och några glas vin med vänner. Klockan är inte mer än tio på kvällen, bara gatlyktorna lyser upp natten som är mörk.

 

Jag går in i min port, trött glömmer jag låsa min ytterdörr till lägenheten, tänker inte mer på det, det är ändå portkod till trappuppgången.

 

Jag gör mig klar, tar av dagens smink, kryper naken ner i sängen.

 

Jag får ett sms av dig ”är du hemma?”, jag tittar på telefonen, alldeles för trött efter dagen som varit lång. Jag svarar ”godnatt”. Lägger bort telefonen och blundar, snabbt har jag somnat och märker inte dem nästföljande sms:en som ramlar in.

 

Jag vaknar av att något låter, lyssnar lite, men är för trött så jag blundar igen. Det är beckmörkt i sovrummet och jag anar inte rörelsen i ögonvrån och hör inget ljud. Jag vänder mig, lägger mig på mage och somnar om.

 

Några minuter senare känner jag en tyngd i sängen, jag rycker till när någon sätter sig grensle över min rygg, innan jag hinner reagera har något tryckts in i min mun och mina händer pinnas fast bakom ryggen. Adrenalinet flödar och jag försöker röra mig. Tänker febrilt medans en man binder ihop mina händer bakom min rygg.

 

En röst väser i mitt öra -du borde inte glömma att låsa dörren! Jag känner en doft av alkohol, paniken sprider sig i min kropp. Jag stretar emot och en klarare röst säger -kämpa inte emot nu, jag lovar att det är värt det för dig! Var en duktig slyna nu!

 

Halvhjärtat fortsätter jag streta emot, det är något med närvaron som gör att jag inte är lika rädd längre, men jag känner inte igen varken rösten eller doften. Rösten är låg och raspig, doften av alkohol och en parfym jag inte känner igen. Trots det så är jag inte rädd längre.

 

Jag drar upp knäna så rumpan putar upp i luften, bröstet pressas hårt mot sängen, jag kan knappt andas av vad som pressats in i min mun, kan inte röra händerna överhuvudtaget, mina axlar värker lite av att pressas så hårt bakåt. Försöker resa mig på knä för att fly, men puttas raskt och hårt ner i sängen igen.

 

Jag fogar mig, som den vana slyna jag är så väljer jag att ge mig till mannen som kommit för att ta mig som han önskar, med våld om så nödvändigt.

 

Våld är nödvändigt, jag tänker inte ge mig helt frivilligt. En hand läggs med full tyngd mot min rygg, för att pressa mig hårt ner mot madrassen, jag fortsätter streta emot, men inte göra det omöjligt. En hand smeker min fitta, ett finger glider enkelt in, han smeker min klitta som att han vill retas med mig. Hans kuk pressas mot mig och glider med ett litet tryck djupt in i min fitta, han rör sig sakta nu, fortsatt tyngd mot min rygg jag börjar protestera och han flyttar tyngden längre ner mot min nacke. Fortsätter röra sig sakta in och ut ur mig. Ökar tempot och tar i mer, handen ligger nu hårt mot min nacke. Han tar i ordentligt, jag yttrar inte ett ljud, jag ligger helt stilla i min position. Ofrivilligt njuter jag, ofrivilligt känner jag hur njutningen byggs upp, ett stön passerar mina läppar, i tysthet kommer jag i en orgasm jag inte kan hålla emot. Arg på min kropp som svarar trots hans tvång.

 

Han skrattar till, känner jag igen skrattet? Spottar och jag känner saliven rinna mellan mina skinkor, en tumme pressas in i min anal, jag rycker till. Han drar sin kuk ur min fitta, drar upp mig på knä och viskar med den där rösten jag tycker mig känna igen -nu slyna, biter du ihop!

 

Han puttar fram mig igen, jag landar hårt i madrassen, hans kuk pressas mot min anal, han möter ett motstånd och stannar upp lite, jag pressar mig mot honom och hans kuk glider in i min anal. Det svider lite och han spottar en gång till när han glider djupare in, jag är inte uppvärmd och han får röra sig långsamt i början för att jag ska ta emot honom.

 

Han pressar mig åter ner i madrassen, hårdare ju hårdare han tar mig, jag kämpar inte emot, min kropp njuter av honom fast jag inte vill. Jag känner kulmen närma sig igen och jag försöker att bara slappna av, jag vill inte ge honom tillfredsställelsen, men min kropp förråder mig när jag ofrivilligt spänner mig igen.

 

Han drar mig upp på knä, håller ett hårt stryptag om min hals, det svartnar nästan för ögonen. Mina händer fastbundna bakom min rygg, hårt, jag har inga möjligheter att röra mig, hans grepp är hårt och han viskar i mitt öra med en hård och kall röst -jag tror den här horslynan vill komma ändå. Jag protesterar med ett stön genom min munkavel och hans halsgrepp. Hans hand glider mellan mina ben, när han hittar min klitta klarar jag inte mer, jag frustar till när min kropp åter ger honom det han önskar, jag kramar hårt om hans kuk när jag inte kan hejda min orgasm. Han skrattar belåtet, släpper sitt grepp och puttar ner mig i madrassen igen, säger -nu ska slynan bara ta emot!

 

Hårt tar han mig, min anal är öm nu, det smärtar och svider lite. Han tar i hårt, efter någon minut fyller han min anal med sperma.

 

Han drar sig ur mig och jag gnyr till när han lämnar min kropp.

 

Jag sjunker ner på mage igen, han klär på sig, sätter sig på min sängkant och släpper loss mina händer, säger -lås dörren efter mig nu!

 

Han går sin väg och så fort dörren stängs, drar jag loss munkaveln ur min mun, ömt rör jag mig ur sängen, sperman rinner ur mig när jag kliver upp för att låsa dörren. Min telefon vibrerar på sängbordet ”ingen dusch förrän imorn!”

 

Jag ler lite när jag kryper ner i min säng, hela kroppen värker och jag somnar utmattad.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *