,

Ditt straff

Jag möter dig i dörren, du är inte medveten om mina planer.

Du tar genast för dig och leder mig till sovrummet. Innan vi kommer dit drar jag mig ifrån dig. Jag stryker med händerna på ditt skjortbröst, kysser lätt lätt dina läppar och säger -min herre får lugna sig, idag är inte för dig! Kom….

Jag tar din hand och du följer mig. Placerar dig i en fotölj i rummet, vid sängens fotände. Det är mörkt i rummet, samtidigt som du hör någon röra sig mot oss så säger jag -det här är din plats idag, du får inte resa dig, då går hon direkt! Du ser frågande på mig och jag säger kaxigt -måste jag binda fast dig?

Du reser dig från fotöljen, säger i en varnande ton -vad är det nu du hittat på?

Jag ler, du har tagit ett fast tag om min handled bakom min rygg. Jag lirkar mig loss och säger -tålamod min herre! Jag fortsätter viskande -sätt dig ner.

Jag lämnar rummet, kommer tillbaka iklädd en tunn svart, kort spets neglige. I min hand håller jag en annan kvinnas hand. Hon är min ålder, lite smalare än jag, normal kropp. Hon har långt, blont, rakt hår, uppsatt i en hög tofs. På sig har hon en svart spets BH, svarta spetstrosor.

Vi står framför sängen, låtsas inte om dig. 
Vi kyssar varandra, händer som smeker varandras former. Jag lossar hennes BH. Smeker, kysser hennes bröst, hon stönar till när jag suger in hennes bröstvårta i min mun.

Vi lägger oss i sängen, först på sida, hånglar en stund. Min hand innanför hennes trosor.
Hon leder mig att lägga mig på rygg, går sakta ner för min kropp. Hennes mun når min fitta, hon slickar, smeker och pullar mig till att kröka ryggen och flämtande ser jag dig i ögonen när jag kommer.

Hon kommer upp till min famn, kysser mig, hon smakar salt från min fitta, smeker mitt hår. Jag viskar åt henne -kom!

Hon sätter sig över mitt ansikte, jag får henne att komma en gång, sen två.

Hon lägger sig bredvid mig igen en stund när vi pustar. Sen ändrar vi ställning, en sextionia där hon ligger överst, hennes rumpa åt ditt håll, ett av mina fingrar smeker hennes anal, glider in och sen driver jag henne över gränsen till en ny orgasm.

Vi lägger oss bredvid varandra igen, efterpustar lite och sen går hon. Hon ser inte åt ditt håll en gång inte en enda. Vi hör det smälla i ytterdörren.

Jag ligger naken på rygg i sängen. Du reser dig, klär av dig, jag har ett okynnigt leende på läpparna. Du sätter dig grensle över mitt bröst, din kuk är hård, du tar ett tag om min haka, säger -var duktig nu!

Jag gapar stort och du munknullar mig hårt en stund.

Reser dig, -på alla fyra! Din kuk snabbt och djupt in i min fitta, du reser mig upp på knä, tar ett tag om min midja, den andra hårt om min hals, jag får svårt att andas, exploderar runt din kuk och du följer efter, fyller min fitta med varm sperma.

Sjunker ner bredvid mig jag lägger mig på ditt bröst och vi pustar en stund när jag säger -nästa gång får du bestämma…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *