, ,

Du och hon, och jag…

Vi har haft mailkontakt för ett par dagar sedan, bestämde att vi skulle ses hemma hos dig på kvällen idag.

Kl åtta står jag utanför din dörr, du brukar säga åt mig att bara gå in, så jag gör det även idag. Känner direkt när jag kommer in att något är annorlunda, står ett par skor i liten storlek lite hafsigt i hallen. Funderar lite på om jag verkligen ska gå in, du kanske har besök. Tar av mig ytterkläderna och tänker att jag ska överraska dig eftersom du uppenbarligen inte märkt att jag öppnat dörren.

Hör att tv:n är på, går in, möter din blick där det står en annan tjej på knä framför dig. Du ser överraskad ut, påkommen, blicken flackar. På en sekund bestämmer jag mig, vi har inga löften, du ligger med vem du vill, men du har prioriterat någon annan den tid du lovat mig!

Dröjer mig kvar i dörröppningen, ler mot dig och sätter mig och tittar på en stund. Hon vet inget om mig än, efter några minuter frågar jag henne -är det ok om jag tittar på? Du håller i hennes huvud, så hon inte kan varken svara eller titta på mig, säger -du är alltid välkommen, det vet du!

Du släpper henne, presenterar oss för varandra, jag säger -gå och fixa nåt att dricka, ta lite tid på dig… Hon står i underkläder framför mig, eftersom du lämnat oss ensamma så vet du att du riskerar att hon eller jag går därifrån på ett inte så bra humör. Hon verkar ganska säker på sig själv, vi hälsar, hennes andra ord till mig är -är det inte lite oartigt av dig att behålla kläderna på när jag sitter här halvnaken?!

Hon fortsätter, -jag  hjälper jag dig.

Jag anar dig i dörröppningen när hon klär av mig, hon trär tröjan över mitt huvud, går runt mig kysser min axlar, drar handen efter mina skuldror, lyfter mitt hår och kysser mig i nacken. -Han har sagt att du inte har så mycket erfarenhet av tjejer? -Han tänkte att du skulle vilja ha det? Jag börjar ana att du planerat det här, du känner mig så pass väl att du vet att jag inte skulle springa därifrån. Hon står framför mig nu, hon har tagit av mina byxor, vi står båda i underkläder, hon är kurvig, härliga bröst mjuk rumpa, markerad midja. Hon kysser mig mjukt, jag möter henne, hon tar av min bh smeker, kysser mina bröst, säger nu är det din tur. Jag tar av henne bh:n, ger henne samma behandling hon gett mig, nafsar lätt i bröstvårtan hon flämtar till och trycker mitt huvud hårdare mot sig.

Du kommer fram, hon säger -inte än, sätt dig, jag måste visa henne mer saker först.

Hon visar mig mjukt hur hon vill bli kysst, bekräftar när jag smeker på rätt sätt, på rätt ställe.

Vi står på knä nu, hon böjer sig mot mig så jag sätter mig, lägger mig ner, hon står över mig, hon drar handen från min haka, ner mellan mina bröst, smeker utanpå trosorna. Tar av sina egna, böjer sig fram kysser utanpå mina trosor och säger -dem här behöver vi inte längre, drar av mig dem när jag lyfter på rumpan. -vänd dig om.

Jag ligger på mage, hon kysser min nacke, min rygg, smeker med handen mellan mina ben, nafsar med tänderna på min rumpan, -ställ dig på knä! Känner hennes tunga vandra över mina öppningar, hon smeker mig mjukt, för in ett finger, leker med mig. Tittar på dig och säger till mig -du ska få mig att komma innan han får vara med, kom!

Hon lägger sig på rygg, drar ner mig över sig, kyssar smek, hon viskar -jag kommer visa dig hur du ska göra. Hon puttar mig neråt, jag gör som hon gjorde nyss, smeker henne med munnen och tungan, när jag suger tag i hennes bröst har jag mina fingrar mellan hennes ben, smeker henne mjukt i cirklar, hon rör sig i takt med mina smekningar. Kysser hennes mage, låter tungan utforska hennes fitta. Cirkla runt klitoris, smaka på henne. Låter tungan fladdra över hennes mest ömma punkt, hon stönar -fortsätt, jag fortsätter, låter ett, två fingrar glida in i henne, hon styr mig med ord och visar. Efter en stund viskar hon bara -fortsätt jag kommer nu, hon spänner hela kroppen när jag känner hennes inre krama om mina fingrar.

Först då upptäcker jag att du sitter på knä bredvid oss, du drar upp mig, kysser mig och säger -duktig flicka. Hon har satt sig upp säger -det tycker jag med, förtjänar en belöning tycker jag. När hon säger det, ger hon mig en lätt örfil och säger -fina flickor slickar inte fitta, sug honom hård så jag kan få kuk nu. Du säger -du ska göra som hon säger, samtidigt tar du tag i henne och säger -ingen bestraffar henne förutom jag om jag inte gett min tillåtelse!

Din vilja styr, du ställer dig upp, jag står på knä framför dig, när du är nöjd säger du till henne att hon ska göra mig nöjd samtidigt som du ger henne kuk. Hon bara nickar, puttar ner mig, ställer sig på alla fyra och slickar, smeker mig. Jag är så upphetsad att när du tittar på mig och hon slickar mig när du knullar henne så kommer jag både en och två gånger.

Hon är nära nu, ställer sig på knä så jag kan krypa ner i en 69 position och slicka både henne och dig samtidigt, ser hur hon kommer och du är nära. Jag vet att du vill ha rumpa, hon vet det med, men hon säger -jag vill inte ha analt, han får ta dig! Vi byter plats hon och jag, du har inte sett att hon stoppat in en buttplug i mig nyss.

Du ler och säger -förberedd. Drar sakta ur den och tar dess plats. Hon sitter bredvid mig och det tar inte många sekunder innan jag kommer när hon smeker mig samtidigt. Det går för dig, i min rumpa, hon slickar både dig och mig rena.

Vi ligger på golvet, utmattade, hon reser sig, klär på sig, ler och säger -det här får vi göra igen, kysser oss båda och säger -jag hittar ut själv.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *