Ett gammalt uppdrag

Han ringer upp mig som avtalat ca fem över tolv på fredagen, jag sitter i bilen.

Jag drar reglerna, han ger mig adressen och vi kommer överens om strax efter 14 på lördag, jag ringer innan jag kommer upp.

Han önskar inget utöver vanliga kläder, men spets under och gärna stay ups. Klackar är inte nödvändigt.

 

Lördag:

Jag kommer dit strax efter två, parkerar på en allmän parkering, ringer från bilen. Han bekräftar och jag går upp, en trappa upp, dörren till huset står uppställd och han öppnar snabbt när jag knackar på.

 

Lite obekvämt när jag kliver på, vi hälsar jag presenterar mig som Evelina, han heter Anders. Jag ser inte mycket av lägenheten han visar mig direkt till sovrummet. En enkel säng, 120 cm, ganska neutralt rum.

 

Jag hjälper till att klä av honom, till boxer. Han sätter sig på sängen och tittar när jag klär av mig, vid bh, trosor och stay ups reser han sig och tar på min kropp, tar av sig sina boxer och vill leda min hand mot hans hårda kuk. Varpå jag drar mig undan och räcker honom en kondom. Ler och säger regeln är alltid skydd! Han rycker bara på axlarna och trär vad som ser nervöst ut på kondomen.

 

Jag går ner på knä framför och kondom smakar inte alls gott!!! Han märker givetvis inte detta utan stönar högt och djupt. Inget utöver ”vanlig” avsugning några minuter. Han säger -stopp. Försöker få komma åt att kyssa mig och jag säger ganska på skarpen åt honom att det inte är tillåtet!

 

Han lägger sig på rygg i sängen, jag står framför och tar av mig trosorna, jag har förberett så jag inte ska vara snustorr, sätter mig grensle och leder in hans kuk. Han tar tag i mina höfter och rör sig hastigt en stund. Jag reser mig, tar av bh-n och lägger mig på rygg, han tar mig i missionären, hårt, jag är duktig och tar väl hand om mannen jag har mellan benen.

Han krampar till när han kommer och stönar.

 

När han går på toa så klär jag på mig och säger hejdå när han kommer ut och jag går. Snabbt och effektivt avklarat enligt herrns order!

 

 

Den är inte förskönad den här historien, det är inte en novell utan ett uppdrag från min herre, ett gammalt, jag har gjort några sådana, jag gör aldrig om det igen av anledningar som inte bara har med akten att göra utan mest det som det kräver runtomkring.

De facto är att jag inte önskar någon annan man som rör mig, skulle det utföras igen ska herrn välja den han väljer att lita på. Han vet redan att jag gör det allra mesta för honom, ska han ge bort eller låna ut mig så är det av andra anledningar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *