Ett minne av en man från förr

Jag har ju faktiskt i mitt liv legat med andra män än min herre.

Det finns ett antal minnen som pirrar i kroppen, och ett antal galna saker som får mig att le lite extra.

 

Jag var lite galen när jag var yngre, oförsiktig bör kanske sägas, men min instinkt har varit bra och jag har lyckats väl med mina upptåg. Drar mig ett tillfälle till minnes.

 

Jag satt ensam hemma en kväll, chattade med en kille jag pratat med tidigare, vi var överens om att vi inte var för varandra i längden, alldeles för olika, han var ett par år äldre än mig, men föredrog yngre tjejer än jag. Vi kändes oss båda sugna och lite ensamma, singlar sedan några månader båda två.

Han bodde dock tio mil ifrån mig. Vi pratade en stund, den här mannen visste vad han ville och erbjöd sig att åka dem tio milen för att komma innanför mina trosor.

 

Vi bytte nummer, han fick min adress, vid den tiden bodde jag i lägenhet med låst port på kvällarna så han skulle ringa när han närmade sig.

Jag panik städade lägenheten i ungefär 5 minuter, gjorde mig iordning med en snabbdusch och lite lätt smink. klockan var tio på kvällen när han åkte och resan tar en timme. Resterande tiden satt jag nervöst och väntade, undrade vad sjutton jag hade gjort.

 

Han ringde och jag gick ner för att släppa in honom. Vi hade bra kemi han och jag, det kändes direkt, han kom innanför dörren och vi mös ner i soffan en stund. Klockan var mycket, jag hade en tidig dag dagen efter så jag tog hans hand och vi gick mot sängen.

 

Vi hånglade på vägen, han smekte min kropp som snabbt svarade på hans beröring, han ledde leken. Jag har alltid varit undergiven och även om han inte var en dominant man så tog han för sig.

Han var ingen vidare kyssare den här mannen, det var det enda som inte riktigt fungerade. Hans kuk var av det sällsynta slaget att den böjde sig lätt neråt istället för uppåt som iallafall dem jag träffat på gjort.

Jag var nervös av att det var första gången jag träffade honom, det fanns bara en anledning till att han var där och när kläderna väl åkte av släppte min nervositet och jag gav mig hän till honom.

 

Han smekte mig skickligt och jag njöt när han trängde in i mig bakifrån, en man med hans penis kommer åt andra punkter i andra positioner. Jag kom både en och två gånger innan vi bytte position till att han låg bakom mig, vi var båda trötta efter en lång dag och han tog mig sakta och mjukt, vi njöt båda och han fyllde mig med ett stön.

 

Efter en stund kröp jag ihop i hans armar och vi somnade i sked. Jag brukar inte tycka om att sova nära och har nästan aldrig somnat så tätt bredvid någon. Jag hade inga som helst romantiska känslor för den här mannen, det fick mig att slappna av och njuta av närheten utan krav.

 

Jag väckte honom med att ta hans kuk i min mun och han avslutade med mig på rygg.

Vi träffades en gång till efter det och jag njöt lika mycket även den gången.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *