,

Flickans morgon

Vi har bjudit in flickan att sällskapa oss en natt på hotell, hon ska inte stanna så mycket mer sen.

 

Jag vaknar till av att du smeker min kind, tittar lite sömndrucket på dig och ler. Tittar in i dina ögon och du tittar på flickan som ligger på din andra sida, jag ser frågan i din blick och viskar leende i ditt öra -ta henne nu, innan hon vaknar ordentligt!

 

Du kysser min panna viskar -det är min slyna det!

 

Vänder dig med ryggen mot mig, kryper upp mot flickans rygg, jag hör henne stöna till lite, din hand har rört sig över hennes klitta, du lyfter hennes ben att ligga på din höft och jag ser rörelsen när du tränger in i hennes trånga våta fitta, hon stönar till ordentligt, ett litet njutningsfullt gnyende.

Jag ligger på min kant och tittar, njuter av att ni njuter, ruskigt morgonkåt av att se er. Jag ser inga detaljer, men jag förstår vad du och ni gör, hur hennes hand smeker din nacke, hur din smeker hennes klitta, hur ni börjar röra er i takt med varandra, hur hon stönar högre och högre innan hon skriker till lätt när hon kommer.

Hur du fortsätter, och stöter snabbare, hårdare in i henne, hon tar villigt emot dig. Du saktar ner och fyller hennes trånga fitta med din sperma. Du rullar tillbaka på rygg och jag glider åter in i din famn, vilar på ditt bröst, du andas ut, kysser mig på håret och vi somnar om.

 

När vi vaknar igen har hon gått, en lapp står på sängbordet med ett enkelt och snirkligt TACK!

 

Vi sträcker lite på oss och går in i duschen tillsammans, jag tvålar in dig som jag tycker om att få göra. Jag går före dig ur duschen, torkar mig och sitter på sängkanten när du kommer till mig.

 

Du sätter dig på knä mellan mina ben, kysser mig mjukt och puttar mig sedan bakåt i sängen.

Din tunga hittar rätt mellan mina ben och efter en kort stund har du gett mig dagens första orgasmer. Jag darrar i benen när jag reser mig, du smiskar mig lätt på rumpan, drar mig till dig och säger, -klä på dig, frukost dags!

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *