Flykt från verkligheten

Jag önskar mig en flykt från verkligheten en stund, ett andningshål där jag bara kan få vara i stunden…. jag saknar det! Att få fly undan smärtan som stundtals överväldigar mig…. som är så svår att hantera, när den gör sig påmind och skär rakt igenom mig, som inte kan glömmas eller lindras (den smärtan har inget med herrn att göra överhuvudtaget, han har inte del av den!). 

Jag vet ju att det går att få lindring för stunden. Kortsiktigt tänkande, men att fly in i din kontroll, rent fysiskt… Skakar på mig, släpp det!

Jag jobbar med mig själv, inte explodera, ha tålamod, låta tiden gå….. När det nästan kväver mig flyr jag istället hemifrån, till den plats jag alltid flyr till för att vara ifred, tänka ifred, gråta ifred…. men först träning!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *