Frågor

Jag fick en fråga om oss, eller jag har fått flera. Vissa tänker jag inte svara på, vissa har jag inget svar på.

Nummer ett är kanske att nej det finns inget ”oss”, ja vi sågs en gång för några veckor sedan. När man inte överhuvudtaget kommunicerar och inte ses så är man väl inget, eller hur!?!


Har jag accepterat vårt ickevarande? 

Njaeaea, jo kanske, eller mer än innan iallafall. En del av mig vill fortfarande ha det där klara beskedet, att han ser mig i ögonen och säger att han inte vill ha mig längre, eller åtminstone att vi inte ska ses igen, att vi inte finns, att jag ska gå vidare och komma över honom. Jag är som jag är kanske när jag lidit tillräckligt länge eller fått det upprepat tillräckligt många gånger så…..

Kollar jag om han läser?

Nej jag kollar inte om han läser (ok sanning med modifikation, jag kollar nån gång ibland om han varit inne, jag kan inte se vad han läst), men vad gör det för nytta, jag vägrar gå och vänta på honom på något sätt igen, han förtjänar inte det och vill han öppna en väg för kommunikation eller respondera så får han göra det, min dörr är till skillnad från hans inte stängd på det sättet.

Vad är det för papper du ska få?

Det svarar jag inte på, herrn jag väntar på dem, hör jag inget när jag börjar jobba så kommer jag aktivt kontakta dig!

Men jag skriver här saker som verkar inbjudande för honom? 

Men hörrni, mannen har dumpat mig på ett sätt som inte är ok, även om han hämtat upp det en liten gnutta, han kan få veta vad han saknar, vad han gett upp. Ja jag bjuder in honom, det kan jag inte förneka, men jag håller inte andan för att han ska ge mig nån reaktion. Jag känner den mannen, han blir nog stundtals rätt trött på mig.

Tror jag att han träffat någon annan nu när ni inte ses?

Hahaha… ni menar någon mer okomplicerad som han bara får knulla och inte ha känslor med? Har inte den blekaste, eftersom jag inte längre är hans så vill jag inte veta!

Vill jag ha honom tillbaka?

Jag vill ha min vän tillbaka, ja det tror jag. Vill jag ha min älskare tillbaka, han som får varje nerv av njutning i mig att vakna… kan man säga nej på det? Men han skulle få mig i stunden, inte hela mig!

Om vi kunde skulle jag önska en regelbunden träff nån gång i månaden eller varannan, med kvalitet utan en massa krav runtomkring. Men i drömlandet spenderar jag tillräckligt med tid…

Är jag arg?

Hmm… jo ibland vill jag skrika praktarsel åt honom, men sånt svarar han inte på, och det är inte jag, ibland vill jag förolämpa honom och trycka på ömma mentala punkter, men det är inte konstruktivt om syftet inte är att driva honom längre bort…. nej jag är nog inte arg, jag är och har nog mest varit besviken… 

Ska jag hitta en ny herre?

Nej!

Hur ska min undergivna sida få leva ut?

Det vette sjutton, har inget svar, vill inte svara, vet bara inte var den ska ta vägen, leva i fantasin kanske…

Älskar jag honom?

Ja, villkorslöst, så är det, sån är jag…

Jag har ett liv, ni får se en bråkdel av det… Hans del i mitt liv, numera tankarna kring det upptar inte fullt så stor tid som det verkar här.

Till dig min herre, det sura äpplet är faan i mig för surt ibland! Jag kapitulerar gladeligen i din famn en stund, men tro mig, jag är inte varken enkel eller billig, så länge jag vill så är det aktuellt. Att falla i dina armar skulle jag göra av rent själviska motiv, jag är inte rädd för dig eller oss eller vårt ickevarande.

2 Kommentarer
 1. daddsaad
  daddsaad says:

  Tror du inte herrn skulle uppskatta par tjejer som tillfredsställer han och varandra oralt?

  /herrn

  ps retas lite, är trött..

  Svara
  • Miss Sweets Secrets
   Miss Sweets Secrets says:

   You scratch my back, I’ll scratch yours… och det är inte att retas, det är dagens sanning! //fröken

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *