, ,

Glädjeflickan

Du har planerat länge, jag har gett dig fria händer och bara väntat på att du ska säga till när det är dags.

 

Du mailar mig tid och plats. Du ville egentligen inte ses hemma hos dig, det är för stora risker, men nu kan du inte låta bli och jag kommer som ombedd kl sju en tisdag kväll.

 

Du möter mig, mer nervös än du brukar vara eller åtminstone visa, vi har inte setts på flera månader. Det är sommar och jag har på mig en tunn sommarklänning. Under den en svart spets BH ovadderad och svarta stringtrosor som matchar.

 

Du frågar hur jag mår och jag svarar att det inte är relevant, jag ser på dig att det inte var rätt svar, men jag har inget annat att ge dig, du får inte del av mig längre.

När jag ser dig rygga tillbaka lite i reaktion så tar jag klivet fram mot dig. Lägger mina armar kring din hals, kysser lätt dina läppar, din kind och viskar. –Jag har längtat efter min herre, han behöver inte oroa sig.

Mina händer letar sig ner över ditt bröst, den där starka bringan jag älskar, du har en kortärmad skjorta på dig och jeans trots värmen. Jag smeker ditt bröst utanpå skjortan, mina händer letar sig bakom din rygg, sedan fram efter bältet. Jag drar dig till mig, du ser roat på mig. Sen ger du upp och drar mig till dig, kysser mig hårt, inga fler ord, ingen mer nervositet. Vi tappar bort oss i varandra en stund, din hand lyfter upp min kjol, fingrarna glider innanför mina trosor, du känner hur fuktig jag är.

Jag knäpper upp ditt bälte, ivrig, vill så gärna ha mer. Det ringer på dörren, du drar dig ifrån mig, drar handen efter håret och säger –ska du inte välkomna vårt sällskap?

 

Jag ler, vet vad du har planerat och säger –det är ditt hus, bäst du öppnar? Du svarar –ja det är nog bäst, gå upp till sovrummet, du hittar?!

 

Du går till dörren, Jag hör dig prata sakligt med en kvinna. Du leder henne upp för trappan och vi möts i sovrummet. Hon är sexig, kanske 30 år gammal, stora bröst, lagom rumpa, inte allt för markerad midja. Självsäker, blond med rakt utsläppt hår. Hon har som jag på sig en lätt sommarklänning.

En väska i handen som hon ställer ifrån sig vid dörren.

Du går fram till mig, lägger armen om min midja och säger triumferande –bra val va?

 

Jag nickar, vrider mig mot dig, kysser dig först djupt och sedan lätt på kinden innan jag går fram till henne.

Jag hälsar med ett enkelt -hej. Ser i hennes ögon att det här inte är oangenämnt för henne. Frågar om hon gjort det här förut, istället för att svara så nickar hon leende och lägger handen på min axel, låter den smeka bak mot min nacke, lutar sig fram för att kyssa mig. Hon tar lite kommando här.

 

Hon trär av sig först sin egen klänning sedan min. Hon är helt naken under sin, brösten som är tydligt opererade är en härlig syn. Mina händer söker sig till dem, hon fnissar till. Hon tar av mig min bh och jag kliver ur mina trosor. Vi står så en stund, smekandes, kyssandes.

 

Hon släpper mig snart och går fram till herrn. Du har stått lutad mot en byrå, hon knäpper upp din skjorta, trär av den. Hon knäpper upp dina byxor och drar ner både dem och kalsongerna, du kliver ur dem och står naken framför henne.

Hon smeker din kind och sätter sig på knä framför dig. Hon är otroligt vacker och du smeker hennes hår när hon sluter läpparna kring din kuk.

 

Jag känner mig tafatt en sekund innan jag bestämmer mig. Jag går till dem, kysser dig, du tar ett fast tag i min nacke och besvarar liderligt min kyss, när du släpper så stönar du av njutningen hon ger dig. Jag ställer mig på knä bredvid henne. Hon släpper dig en liten stund, möter mig med en kyss. Ler mot mig och leder din kuk till min mun istället.

Vi turas om en stund. Hon reser sig och tar med mig till sängen, vinkar med ett finger att du ska följa med. Hon lägger sig på rygg och jag ställer mig på knä mellan hennes ben, vi hånglar en liten stund innan jag går ner för att smaka henne. Du står på knä vid hennes huvud, så fort hon släppt mina läppar suger hon in dig hårt i munnen.

Hennes fitta är helt slätrakad, hon luktar gott. Jag slickar henne med inlevelse, ett finger som tränger in i hennes fitta. Hon stönar högt, börjar gå upp i brygga, har svårt att koncentrera sig på din kuk.

Jag blir lite förvånad när jag så enkelt lyckas driva henne till en orgasm, känner hennes fitta krama mina fingrar.

Hon puttar bort mig, ser på dig och säger, jag vill ha kuk!

Hon visar mig att lägga mig på rygg och hon ställer sig på alla fyra och slickar min fitta, det märks att hon gjort det förr, hennes tunga är underbar. Du ställer dig bakom henne, dina fingrar smeker hennes fitta, innan du tränger sakta in. Du har svårt att hejda dig, stöter hårt in i henne, hon stönar högre och högre.

Vi byter läge, jag ligger under henne nu, i 69:an, slickar hennes fitta när du stöter hårt in i henne. Hon får mig att ramla över gränsen nu, jag kommer hårt nästan samtidigt som hon.

 

Du saktar ner, behärskar dig en stund.

Hon ser på dig och hon ser på mig säger –nu vill jag titta på också, lägg dig på rygg säger hon till mig.

 

Jag lägger mig på rygg, du ställer dig mellan mina ben, du stönar högt när du sakta tränger in i min fitta, lutar dig en kort stund fram mot mig och kysser min kind, säger utan att tänka –jag har saknat din fitta!

Jag kniper åt lite extra, du reser dig på knä, hon böjer sig ner för att kyssa mig, hennes hand smeker min klitta, gemensamt driver ni mig att komma hårt, krama hårt kring din kuk.

 

Hon säger –nu har du fått känna på båda, jag vill smaka sperma!

Du lägger dig på rygg vi sätter oss på varsin sida av dig, du ser på när vi hånglar, vi suger dig och smeker dig, dina händer på varsin rumpa, dina fingrar smeker där du kommer åt.

Efter en stund koncentrerar vi oss bara på dig. Suger dig hårt, djupt, lätt, länge… Jag ändrar läge och när hon suger din kuk ger jag dig en rimming.

Du stönar högt, viskar –jag kommer komma. Vi gapar båda två, får båda del av en stor sats sperma. Kysser varandra tvärs över dig.

 

Jag sjunker ner bredvid dig i sängen, hon går till badrummet, kommer tillbaka påklädd och säger –jag hittar ut, ni vet hur ni kan kontakta mig igen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *