, , , , ,

Godmorgon

Jag ligger på sida och vaknar lite sakta till. Det var längesedan vi vaknade i samma säng, tittar på dig och kommer ihåg hur illa du egentligen tycker om mornar. Ser på när du kramar kudden som du alltid gör. Ler åt minnet av gårdagskvällen och reser mig ur sängen.

Jag tittar på klockan som bara är halv sex, alldeles för tidigt för att väcka dig. Nappar åt mig din skjorta från igår på vägen till toaletten.

 

På hotellrummet finns ett par fåtöljer, ganska bekväma och bredvid en av dem finns en läslampa som inte lyser rakt på dig när du fortsätter sova. Jag är rastlös i kroppen som vanligt och smyger fram min bok, tänder den där lampan och kryper ihop i fåtöljen. När jag öppnar boken drar jag in doften av dig från skjortan och ler när jag börjar läsa.

Jag har ingen aning om hur lång tid det har gått, boken jag läser är en faktabok inom mitt arbetsområde. Jag sitter fullt koncentrerad och märker inte att du börjat röra på dig.

Du säger -kom hit, jag är mitt i ett område som är väldigt intressant och mumlar, -strax. Jag hör din suck, men noterar den inte särskilt mycket mer. Inom några sekunder har du rest dig, kommit till min plats, greppat ena handen hårt runt min hals, din stenhårda kuk drar du längs mina läppar när du säger -du vet vad herrn tycker om att vänta!

Jag ser dig i ögonen, släpper boken i golvet och gapar utan att själv röra din kuk mer. Du behåller ditt grepp om min hals och låter ollonet glida in i min mun. Jag sitter inte alls bra till för den här aktiviteten, men jag kommer ingenstans, ditt grepp om min hals är fast och jag har bara millimetrar att röra mig på. Du behåller greppet om halsen och för kuken djupare in, hela vägen in mot svalget, du pressar, men kommer inte förbi, jag försöker visa dig att jag måste få vinkla lite på huvudet för att få in hela din kuk.

Du tittar in i mina ögon och släpper min hals, jag glider ner på knä och tar direkt din kuk i min mun, du stönar till när jag gör mitt bästa för att du ska njuta, du smeker mitt hår och ler stort, jag kämpar och din kuk glider till slut djupt ner i min hals. Du låter mig hållas en stund, hjälper mig att höja tempo genom att ta tag i mitt huvud med ena handen.

 

Du håller i mitt huvud så din kuk stannar kvar långt ner i min hals, jag hulkar lite, du säger -var en duktig slyna nu så behöver du inte svälja när du får wet i duschen sen. Mina ögon spärras upp, du vet att jag avskyr wet. Du släpper så jag kan andas lite fortsätter -slynan tvingade mig ur sängen, du har på dig min skjorta utan lov och du behöver lära dig att ta emot även det!

Du drar ur din kuk och tar ett lätt tag om min haka, viskar i mitt öra -du passar i skjortan, men blir den smutsig måste du tvätta den! Du kysser min kind, tar min hand och säger -kom!

Jag följer ditt varje kommande och reser mig lydigt. Du leder mig till sängen, säger -vi har inte hur lång tid som helst, nu ska slynan bara ta emot och inget gnäll! Jag nickar -på alla fyra!

Jag lyder, står på alla fyra, du står upp bakom mig, låter din kuk glida in i min fitta som är öm från gårdagen, jag gnyr till lite av blandad njutning och en lätt lätt smärta. Du tar ingen notis utan tar mig hårt, så hårt du önskar en stund. Du stannar upp och låter kuken glida längs min anal, du testar att pressa den mot min öppning och glider enkelt in. Jag stönar till, igen är jag lite öm, men jag älskar känslan när du tar min rumpa. Du tar ett fast tag om mina höfter, stöter hårt in i mig, jag stönar högre, du tar ingen notis om mig och jag kan inte hindra mig själv och orgasmen pulserar genom mig. Du låter den klinga av, drar sedan hårt i mitt hår, jag kommer upp på knä och du håller mig tätt intill dig, en hand om min midja, en runt min hals, du tar i när du pressa kuken hårt in i rumpan. Stönar fram -slynan bad inte om tillåtelse! Jag kan inte svara, greppet om din hals är för hårt, jag får inte luft och paniken börjar tränga sig på, du släpper och jag ramlar fram på alla fyra igen, du pumpar hårdare och hårdare jag hör dig viska -jag kommer komma, ner på knä. Snabbt har du dragit dig ur, snabbt är jag framför dig jag gapar, men du har andra planer, du runkar det lilla sista och lyfter min haka när en stor sats sperma sprutar över mitt ansikte, mina bröst och din skjorta. Du tar ett stöd mot min axel och sjunker ihop lite med sista sprutet -aahhh.

Andfådd skrattar du lite, tar min telefon och tar ett kort på mig säger -så ska en riktig slyna se ut!

-Kom nu, men rör mig inte. Du tar med mig in i duschen, sätter mig på knä och slår på iskallt vatten, jag skriker till och du varnar, -schjjjjj annars får du svälja också! Jag tystnar, du ser till att mitt ansikte är så rent att jag kan öppna ögonen. Tittar på mig där jag står dyngsur på knä med din skjorta fortfarande på mig, mascaran från igår rinner längs kinderna, ett rött märke på halsen. Du stryker undan mitt hår, ställer dig framför mig och kissar på mitt ansikte, du ler när jag inte ger en reaktion, trots att du vet att jag avskyr det. När du är klar, sköljer du av mig, ger mig tvål och trär sen av mig skjortan så jag står naken framför dig. När jag är ren tvålar jag in dig, jag kysser din axel, jag smeker din rygg och viskar i ditt öra -min herre, jag är din slyna, som tjänar dig som du önskar, jag älskar dig! Du vänder dig och kysser mig panna, tittar ömt på mig -jag uppskattar det, väldigt mycket, du är MIN slyna!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *