Godmorgon

Vaknar på morgonen och går helt naken upp till toaletten, fångar en glimt av mig själv i spegeln och tänker ”jodå, det ser rätt bra ut!”. Går tillbaka till sängen, tittar på mannen bredvid mig där han ligger och sover tungt med ryggen mot mig.

Jag lägger mig tätt intill honom, smeker längs hans kropp, när jag märker att han vaknar till viskar jag godmorgon samtidigt som jag placerar en lätt kyss på hans skuldra.

Min hand letar sig vidare, han grymtar lite, makar sig till rätta på rygg.
Huset är tomt och tyst, solen skiner där utanför och det enda som hörs är lite fågelkvitter.

Jag sätter mig grensle över honom. Kysser hans kind, hans hals, smeker hans kropp och tar mig neråt. Jag kysser hans kuk med lätta kyssar, som för att visa min vördnad. Plågar honom lite med lätt retsam beröring innan jag öppnar min mun. Hans kuk i min varma mun, jag suger hårt, jag suger lätt, tungan smeker samtidigt hans ollon.

Hans hand på mitt huvud, han drar lätt i mitt hår och jag ser upp på honom, en stund till fortsätter jag innan jag gör honom till viljes och sätter mig grensle över honom igen, jag leder hans kuk att glida in i min våta fitta! I mitt tempo rider jag honom, böjer mig lite bakåt och fortsätter retas. Han ler först över att få se mig och njuta, jag ser honom i ögonen, hans händer på min höfter.

Han blir mer och mer krävande, jag låter honom ta över takten. Jag känner hans kuk svälla och släpper själv kontrollen. Jag kramar honom hårt, oförmögen att hjälpa till i rörelsen när jag njuter. När min orgasm släpper sitt grepp stönar han till och kommer inuti mig.

Jag lägger mig på sidan bredvid honom, vi andas en stund… jag blundar och slappnar av….

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *