, , , , , , , ,

Hårdhänt

Jag vet vad som väntar idag, vi har pratat om det, att testa gränser. Jag njuter av det, både smärtan som sådan, men också känslan av att vara i ditt våld. Att överlämna min kropp till dig.
Min önskan är att du smiskar/piskar orsakar mig smärta som får mig att gråta! Jag är dock väldigt uthållig och gråter väldigt sällan pga ren fysisk smärta.

Jag vill att du styr och gör illa mig, på gränsen till sadistiskt, när tårarna är slut vill jag att du tar hand om mig, håller mig nära, smeker, kysser mig och bedyrar min betydelse för dig.
Jag kan inte begära att du ska spontant göra mig illa, varför jag gett dig skäl, du är väl medveten om att det är vad jag gjort med flit, men använder det för motivation.

Jag har tagit med och lagt redskapen bredvid mig. Där finns en piska (likt en flogger), klädnypor, rep, där ligger, vaseline och en liten, men kraftfull vibrator.
Jag sitter på sängkanten och väntar på dig, du har endast önskat just att redskapen ska finnas framlagda samt att jag ska vara naken.
När du kommer så reser jag mig att möta dig, du kysser mig mjukt och hälsar. Sen går vi in i roller, jag ser skiftningen i dina ögon. Du ler inte längre utan tittar mig i ögonen och instinktivt böjer jag ner min blick. Jag är förberedd, vi har diskuterat saken innan, vad du förväntar dig av din lydiga slyna. Du lyfter min haka, ger mig en kyss på kinden och när du viskar i mitt öra rispar din skäggstubb mot min kind -kommer du ihåg stopporden? När jag inte svarar, tar du ett ordentligt strypgrepp, pressar mig mot väggen och säger -du måste svara tydligt, jag måste veta att du vet vad du gör!

Jag svarar -jag kan stopp orden herrn, gul för på gränsen och röd för stopp!

-Bra!
-På knä!

Jag sätter mig villigt på knä framför dig, du knäpper upp byxorna, tar fram din kuk och jag gapar förväntansfullt. En örfil -stäng munnen! När slynan skött sig ska hon få det hon önskar! Gapa nu stort, läpparna får inte röra mig! Jag får din kuk in i min mun, jag kämpar med att inte smaka mer på dig, att inte låta läpparna krama om din kuk. Jag märker hur herrn njuter av sin kontroll. Tittar upp på dig och du tar tag i mitt bakhuvud för att pressa dig djupare ner i min hals, jag hulkar, får inte luft, du ser mig i ögonen säger mjukt -lite till min duktiga slyna. Jag behärskar mig och fortsätter gapa. När du väl släpper taget och tar kuken ur min mun är jag andfådd.

-Sätt dig på sängkanten.

 

Du sätter dig på huk framför mig, smeker ömt mina bröst, tar en bröstvårta mjukt i munnen, suger den styv och jag gnyr lite. Du tittar upp, en ny örfil -jaså slynan njuter?!

Du tar fram en klädnypa, ser min reaktion, dem gör ont! Säger -var duktig nu, jag ska vara försiktig. Mjukt sätter du nypan på min bröstvårta, det är en svidande smärta jag ibland har svårt att stå ut med. Du upprepar proceduren med andra bröstet.

Reser dig och tar fram en påse du haft med dig. -Slynan ska få en present, är hon duktig får hon en efteråt också!

 

Fram tar han en stor buttplugg, inte groteskt stor, men du kommer få kämpa med den. Den är svart i silikon och har först en liten rundning innan den stora kommer, som att den ska gå att använda i etapper.

-På alla fyra! Jag gör som tillsagd du säger -säger man inte tack när man får en present?

 

-Ja, herrn, tack för presenten!

 

-Nu är det för sent, nu måste jag bestraffa dig ordentligt!

 

Du drar i klädnypan på ena min bröstvårta, jag kvider. Reser dig sedan och tar piskan från sängen.

Du lägger handen på min bröstrygg, pressar mig ner mot madrassen. Du smeker min rumpa med ena handen, piskan viner när du får till ett ordentligt rapp, jag rycker till. Du slår på exakt samma ställe 3-4-5 gånger, sista gånger gör ordentligt ont, men jag biter ihop. Din hand smeker min blossande rumpa, säger -varm och skön! Kysser där du slagit nyss.

 

Du lägger mer piskan och tar upp först vaseline burken, jag hör den öppnas och känner hur du smörjer min anal. Ett finger glider in, fullt med vaseline, du säger -lika bra att smörja både inuti och utanpå.

Ett till finger glider in, det undslipper ett njutningsfullt stön mellan mina läppar. Du fortsätter röra på fingrarna, hårdare och intensivare låter du dem glida in och ut ur min anal.

Du tar först upp buttpluggen, smiskar till med handen på min rumpan och säger -nu ska slynan bli ordentligt fylld, när du tagit emot hela får du komma så många gånger du vill, men inte före!

-förstår du?!

-Ja herrn!

 

Du börjar lirka med min anal, första delen är inga problem. -Duktig slyna!

Men nu börjar det svåra, du pressar och släpper, pressar och släpper. Det svider lite ibland, men jag njuter till fullo, du lägger vibratorn mot min klitta och pressar lite till. Jag kvider, har svårt att hålla emot. Ber dig -snälla herrn får jag komma, snälla jag kan inte stå emot längre. Du svarar -Nej! Inte än, inte förrän hela är inne!

 

Du fortsätter lirka, berömmer mig hur duktig jag är och fortsätter lirka, jag är nära gränsen och stönar fram -jag kan inte. Som svar daskar du mig riktigt hårt på skinkan några gånger. Jag kämpar emot, får inte komma än, pressar mig mot pluggen och känner en liten svidande känsla följt av lättnad och helt obeskrivlig njutningskänsla när den äntligen glider hela vägen in. -Duktig slyna! Du står nu framför mig igen, säger -se vad du gör med mig, slicka i dig försatsen nu! Jag gör som tillsagd och njuter av att smaka dig.

Du står bakom mig igen, ger mig vibratorn och säger, -använd den, nu får du komma när du vill!

Du pressar in din kuk i min fitta och jag stönar, först är du alldeles stilla, drar lite lätt i pluggen när jag lägger vibratorn mot klittan, det går en våg av njutning i mig, jag börjar krama runt din kuk när orgasmen sprider sig i hela min kropp. Jag har stannat av och är helt tyst när jag njuter. När du känner mig börja slappna av igen så börjar du röra dig, hör dig -ahhh, trångt!

Jag har slagit av vibratorn och när du rör dig sträcker du dig för att visa mig att slå på den igen. Jag gör som du önskar och när du rör dig hastigare kommer jag igen.

 

Du drar åter lite lätt i pluggen, jag spänner mig igen, det är så skönt. Står på alla fyra när du kommer runt för att låta mig suga dig igen. Du drar i pluggen lite då och då när jag suger. Du säger -jag är nära, fortsätt.

Jag fortsätter lydigt och du börjar lirka för att ta ur pluggen, när den glider ur mig går ytterligare en våg av njutning genom mig och jag sväljer ner din kuk djupt ner i halsen. Jag låter dig sakta glida ur min hals och med kraftiga tag suger ditt ollon, låter tungan smeka samtidigt, du nästan viker dig dubbel när du stönande fyller min mun med en rejäl sats sperma, jag sväljer och suger i mig varje droppe…

 

Efteråt, kryper jag upp i din famn, ligger på ditt bröst, du har försiktigt hjälpt mig ta av klädnyporna. Du säger -det blev inga tårar idag fröken, nytt försök en annan gång….

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *