, ,

I mitt flickrum

Jag sover hos mina föräldrar några dagar. I mitt gamla flickrum.

Vi har inte setts på ett tag, men du vet att jag har flytt dit några dagar.

Av någon anledning har jag ljudet på på telefonen mitt i natten.

Kl ett får jag ett sms :sover du?

Yrvaken svarar jag :jag gjorde…

:kom ner och öppna!

Jag sätter mig käpprak i sängen, står du allvarligt utanför mina föräldrars hus mitt i natten?

Jag vågar inte chansa utan går ner till dörren, larmar av och öppnar, jag har en av pappas gamla t-shirtar på mig, fick inte med mig så mkt kläder.

När jag tittar ut så står du där och ler, jag säger ta med dig skorna upp!

Jag leder dig upp för trappen, visar mitt rum och viskar -det är väldigt lyhört här!

Du nickar, viskar samtidigt som du bakifrån drar mig mot dig och tar ett fast tag om min midja med ena handen och om min hals med andra -det bäst du är tyst då!

Jag känner på din andedräkt att du druckit, men inte för mycket.

Mitt gamla flickrum är omgjort, det står nu en dubbelsäng med en inte så vacker fururam i ett rum med gröna väggar.

-snyggt nattlinne, säger du.

-pappas, viskar jag samtidigt som jag gnyr till när du nyper hårt i min bröstvårta genom tyget.

Du säger -jag ska knulla min slyna i sitt flickrum med pappas tröja på?!

Jag kan nästan känna ditt nöjda leende, när du drar in min doft med näsan i mitt hår.

Sekunden efter tar du ett fast tag om mitt hår, drar huvudet bakåt och för handen innanför mina trosor.

Jag har tänt sänglampan när jag gick ner för att hämta dig, du drar av mig trosorna, tar ett steg bakåt och tar av dig dina egna kläder samtidigt som du vänder mig och ser mig i ögonen. Jag försöker få röra vid dig genom att lägga handen mot ditt bröst, du tar tag i min hand och ler -inte än!

Du vänder på mig, leder mig till sängkanten och puttar mig framåt, du smeker med varma händer min rumpa, kysser och nafsar lätt på den, drar isär skinkorna, din varma tunga känns underbar när du låter den smeka mig, hur du sakta smakar på mig, jag ryser när du för tungan från min klitta till min anal och tillbaka igen, igen och igen. Jag gnyr till och du stannar. Låter ett finger glida in i min fitta innan du slutar helt.

Du reser dig, tar ett fast tag om båda mina skinkor, kramar hårt innan du släpper, lägger dig mitt i sängen, pallar upp kuddar bakom ryggen och säger -kom hit!

Jag kryper villigt upp i sängen, sätter mig på knä mellan dina ben, lutar mig fram och kysser din kind. -be om det, säger du.

Jag ser dig i ögonen och säger -snälla herrn, får jag smaka på din kuk?

Du ler nöjt och nickar, du vet att jag älskar att smaka, suga och lukta på din kuk. Framförallt älskar jag att se dig njuta och veta att det är jag som gör det!

Att känna doften av dig, sakta låta tungan smeka ditt ollon, kyssa längs hela längden, låta tungan glida under, längs hela din längd, ända till toppen innan jag låter läpparna slutas runt ditt ollon och känna hur hård du blivit. Smeka din pung med tungan och läpparna innan jag tar din kuk så djupt ner i halsen som jag kan, det tar några försök, men när du lägger händerna på mitt huvud tar jag dig ända ner till roten, jag tittar upp mot dig samtidigt som jag låter tungan smeka din pung.

Rör sakta sakta på huvudet när du är djupast ner i min hals, du håller fast mig tills jag hulkar kraftigt. När du släpper rinner tårarna från mina ögon och saliven från min mun. När jag tittar upp ser jag det lekande leendet i ditt ansikte.

-kom säger du.

Jag sätter mig grensle över dig, låter sakta din kuk glida in i mig, du tar ett fast tag om mina höfter och tillsammans gör vi stötarna hårda och kraftfulla.

-vänd dig säger du.

Jag rider dig med ryggen mot dig, lutar mig framåt och tar stöd med händerna. Du har ett fast tag om mina skinkor, jag saktar tempot lite och njuter av känslan av din kuk som glider djupt in i mig.

Plötsligt slår du hårt med handen, -ahh, jag njuter av den blandade känslan av smärta och njutning.

-sakta ner mer, säger du. När jag gör så känner jag hur din tumme pressas mot min anal, den glider lätt in.

-byt!

Jag rör mig så din kuk glider ur mig, du styr så ditt ollon ligger mot min anal, jag sätter mig upp på knä och låter den sakta glida in i min rumpa. Sätter i en fot i marken och rör mig lite kraftfullare, du kommer lite djupare.

Du räcker mig en vibrator, -kom för mig, säger du.

Jag var inte långt ifrån innan vibratorn och efter bara några sekunder exploderar jag och kramar hårt om din kuk.

Utmattad lyder jag din vink när du puttar av mig, du säger -jag vill känna en till, på alla fyra!

En dildo förs sakta in i min fitta, du följer efter med din kuk i min anal, det är trångt när båda hålen är fyllda och minsta rörelse får mig att skaka lite. -vibratorn! Säg till, jag vill känna din orgasm!

När du sakta sakta rör på dig i kombination med vibratorn så kommer jag igen i en kraftfull orgasm. -duktig slyna, säger du! Hur känns det att vara så slynigt i pappas tröja?

-igen! Säger du!

Du rör dig kraftigare nu, när jag åter lägger vibratorn mot min klitta så tar det bara sekunder innan jag krampar min anal runt din kuk.

Du drar dig ur. -lägg dig på rygg!

Du pullar mig hårt med dildon, kommer åt min g-punkt, lägger vibratorn på full styrka mot min klitta och jag kommer i en fontänorgasm.

Du torkar av din hand på min tröja, låter dildon vara kvar, din kuk glider in i min anal. Jag är känslig och kniper instinktivt åt om dig, du böjer dig fram över mig och börjar röra dig fortare och fortare.

Jag lyfter huvudet för att kyssa din kind, du drar hårt tag i mitt hår och nästan väser -slynan ska inte ta sig friheter. Ger mig en örfil som svider rejält.

Du pumpar hårt i min anal, dildon i min fitta, vill slynan att jag kommer i din rumpa?

-vad du önskar herrn! Svarar jag.

Du ler, viskar till mig, -jag saknar min slyna, men du förtjänar inte mer än jag ger dig! Säg det nu, när jag kommit ska du slicka mig ren!

Jag lyfter mitt huvud, kysser lätt din kind och viskar i ditt öra -jag älskar dig, jag upprepar det 2 gånger till.

Du saktar ner och njuter av att fylla mig med din sperma.

Drar dig ur mig, lägger dig på rygg mot kuddarna igen och säger -varsågod!

Jag ställer mig utmattad, men villig på alla fyra framför dig och slickar sakta ren din kuk…

Vi lägger oss bredvid varandra och jag somnar en stund i dina armar innan jag smyger ut dig ur mitt flickrum och mina föräldrars hus där dem sover ovetandes på bottenvåningen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *