, ,

Jag hade en plan

Jag skulle stå vid din dörr, du släpper in mig och gör mig åter till din egen…. mina planer grusades och här står jag med frustrerade fantasier.

 

Jag stod vid diskbänken idag, ryggen värkte till lite och jag var tvungen att pressa fram svanken, en bild kommer upp i mitt sinne och jag flämtar till.

 

Du står bakom mig, jag svankar duktigt mot dig, pressad framåt mot den där diskbänken. Hur du pressar ditt skrev mot mig, hur hård du är när du viskar befallande i mitt öra -slynan ska bara snällt ta emot!

 

Hur du lyfter min klänning, jag hör din gylf öppnas, ditt grepp hårt om min nacke och utan förvarning pressas din hårda kuk djupt in i min fitta. Jag stönar och ryser till av välbehag. Du stöter hårt och skoningslöst, viskar igen -du får en! Sen smeker du min klitta och driver på mig till en skön orgasm, det är nästan så mina knän viker sig!

 

Du drar dig ur säger -på knä! Jag gapar villigt, men du har andra planer. Hånskrattar åt mig, runkar det sista och sprutar mitt ansikte fullt av varm sperma…..

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *