, , , ,

Jag har trotsat dig, jag vet att jag har trotsat dig

Står på alla fyra och väntar, helt naken har du instruerat. Jag hör dörren öppnas, lyssnar spänt efter ljudet av dina fotsteg. Som vanligt får jag inte titta på dig förrän du tillåter, jag får inte prata förrän du frågar.

Känner din hand stryka över min rumpa, den är kall. ?Du har varit olydig, säger du. Jag svarar inte.

-Vad ska jag göra med dig? Du sätter dig bredvid mig i sängen, tar ett fast tag om min nacke, viskar i mitt öra, -jag ber om ursäkt för smärtan jag kommer orsaka dig idag, du får en belöning om du står ut med den.

Det går en förväntansfull ilning genom mig.

-Sätt dig på sängkanten, jag gör som jag blir tillsagd, får fortfarande inte möta din blick utan tittar ner i golvet. Du stryker bort håret från min kind, biter i min örsnibb, hårt så jag flämtar till. Du sätter dig bakom mig, smeker mina bröst, nyper åt, hårt! Säger ?du är i mitt våld nu och tills jag är färdig med dig! Var inte orolig, lika ont som det gör, lika skönt ska du få, om du kan följa varje instruktion!

Jag hör hur du börjar klä av dig, hur skjortan faller till golvet, hur byxorna går samma väg. Du ställer dig framför mig där jag sitter på sängkanten. Känner hur du drar din halvhårda kuk längs mina läppar, öppnar munnen, du säger hårt -stäng munnen tills jag säger annat, du måste förtjäna min kuk!

Jag gör snabbt som du säger, men hinner dra tungan längs ditt ollon, -du fortsätter trotsa mig, säger du, vad ska jag göra med dig?

Du sätter dig på knä framför mig, jag ser trotsigt på dig, då får jag en örfil, sänker blicken och du kysser min kind, -jag vill att du ska få njuta senare, inte ett ljud nu! När han sagt det känner jag hur han sätter en klämma på min bröstvårta, en rysning går genom min kropp, en kyss på min kind, -duktig flicka, nu ska du få smaka på min kuk, inga händer!

Du ställer dig framför mig, låter min tunga smeka ditt ollon, drar den längs hela skaftet, tar dig först mjukt i munnen, känner hur du blir hårdare. Du tar ett stadigt tag om mitt huvud, trycker in kuken långt ner i min hals, när jag börjar hulka håller du i mig, släpper så jag får ta ett nytt andetag, sen upprepar du samma sak igen.

Du vet att jag njuter av din behandling.

Du drar dig hastigt bort, nyper hårt om min andra bröstvårta, den är redan styv, du kyssar min andra kind, -var lika duktig nu! Jag biter mig i läppen för att inte flämta till. En kyss på kinden till sedan säger du åt mig att ställa mig på alla fyra.

Du smeker min rumpa, handen är varm nu, du vet att jag längtar efter att känna dig inuti mig. Du ställer dig bakom mig, med kuken precis vid öppningen till min våta fitta, hastigt stöter du hårt in i mig, djupt in och jag kan inte låta bli att stöna till, det är så skönt.

Bara en enda stöt sen drar du dig ur, drar handen längs mina skinkor, smeker mina former. Säger -vänta här jag ska hämta en sak.

Du försvinner i vad som känns som en evighet, men egentligen bara är sekunder. Hela min kropp längtar efter dig!

Jag hör när du slår nåt mot handen, du stryker nåt stelt över min rumpa, klappar lite lätt.

-du har varit olydig, inte bara en gång dessutom! Känner hur du drar med ditt verktyg så det rispar mot huden.

En varm hand stryker över min rumpa, svider till när du smiskar till min ena skinka. Din hand stryker varmt över skinkan igen, du säger -jag vill inte göra illa dig, men du ger mig inget val när du är olydig!

Igen rispar det över min rumpa, -jag vill att du räknar mina slag!

-ett, två, tre… Det svider mer för varje slag, jag stönar högt och du ökar både tempo och hårdhet… -fyra, fem, sex, sju… -snart över säger du, -åtta, nio, tio. -duktig flicka!

Handen stryker varmt över rumpan, känner hur du tar tag i mina höfter hårt stöter du djupt in i mig, du saktar ner lite, du smeker min anal med din tumme, låter den sakta tränga in samtidigt som du ökar tempot igen. -Jag ska godkänna när du får komma, be snällt! Säger du.

Jag flämtar fram ett snälla, du saktar ner -inte än… Du drar dig ur, känner din tunga smeka min anal, hur du låter den vandra fram till klittan och tillbaka igen, jag stönar av njutningen. Du låter ett finger, två, glida in i min anal, -du är redo fröken, säger du.

Sakta låter du din hårda kuk glida in i min rumpa. Känslan går inte att beskriva, när du sakta börjar röra på dig ber jag igen -snälla, snälla får jag komma nu, samtidigt som dina fingrar smeker min klitta säger du lågt -kom för mig.

Du ökar tempot och jag kan inte hålla emot längre, skriker ut min orgasm, kramar krampaktigt din kuk, när min orgasm närmar sig slutet tar du ett fast tag om mina höfter. Stöter hårt in i mig och jag känner din varma sperma fylla mig.

Igen stryker din varma hand mjukt över min rumpa, mjuka kyssar där det blossar efter dina slag.

Du reser mig mig upp på knä, kysser mig mjukt, lossar den ena klämman från bröstvårtan, smeker mitt bröst och kysser mjukt där nypan har suttit, samma behandling med det andra bröstet, mjukt kysser du min hals, stryker bort håret från min kind, viskar i mitt öra -du var duktig idag, om du fortsätter så så ska jag ge dig en riktig belöning nästa gång…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *