, , , , , ,

Jag ligger på mage, väntar

Jag ligger på mage, naken i sängen och väntar.

Vi har en träff bestämd sedan länge. Först var jag osäker på om du verkligen skulle komma, men under dagen har du skickat ett sms: ”ligg naken på mage i sängen och vänta, adress?”. Jag har svarat med ”ja herrn, adress och portkod”.

Jag ligger och väntar, hör hur ytterdörren öppnas, min förväntan och längtan stiger.

Du sätter dig på sängkanten, stryker med handen längs min rygg, kupar händerna om min rumpa, hör hur du suckar som av lättnad när du böjer dig fram och placerar en kyss på min ena skinka.

Jag känner tyngden i sängen lätta när du reser dig, det är som att du tvekar på om du verkligen ska göra det här. Sen hör jag hur du tar av dig kläderna och låter dem falla till golvet.

Du sätter dig på knä, grensle över mina lår, tar ett fast tag om båda mina skinkor, kramar ordentligt och låter händerna glida upp för min rygg till min nacke. Du drar bort håret från min hals, tar ett ordentligt tag om min nacke, böjer dig fram och viskar i mitt öra -du ÄR min slyna! Med mjukare ton -jag har saknat dig!

Jag ler nöjt inombords åt din kommentar, visar det inte för dig, du vet det ändå!

Du binder ihop mina händer ovanför mitt huvud, fäster en lina i sängbenet ovanför så mina händer sitter ihop och fast, men jag kan vända mig när du önskar.

Jag ligger utlämnad för dig att använda som du önskar. Väntar på vad du ska göra med mig.

Du säger -ställ dig på alla fyra.

Jag lyder, du står bakom mig på knä, dina händer smeker med fasta tag mina skinkor, jag känner din tunga mjukt smaka på mig när dina händer drar isär min skinkor.

Hur din tunga smeker min klitta får mig att rysa av välbehag. Dina fingrar smeker mig vant, du upptäcker snabbt att min fitta är våt och trång.

Du kliver upp och ställer dig bredvid mitt huvud, bryskt stoppar du kuken i min mun samtidigt som du tar ett fast tag om mitt huvud. -Min slyna suger duktigt, säger du. När jag tänker svara pressar du kuken djupt ner i min hals och säger -schhhhh! Jag hulkar flera gånger och närmar mig gränsen för vad jag klarar när du drar dig ur.

Du går snabbt bakom mig igen, smiskar till mig hårt, riktigt hårt ett par gånger innan du brysk stöter kuken djupt in i min fitta, hela vägen till botten på en gång, jag flämtar till av en blandad känsla av njutning och smärta. Du tar ett tag om mina höfter och börjar sakta röra dig med långsamma små rörelser, du lägger handen på min rygg och pressar ner mig så jag står med bröstet i sängen och rumpan upp. Känner hur du ändrar läge, står inte på knä längre, stöter hårt in i mig uppifrån, med kraft. Jag njuter och kniper hårt om dig, du njuter, det slipper ut ett -ahhh, mellan dina läppar.

Drar dig ur nu, tar fram en dildo som ligger bredvid mig i sängen, en stor svart, lirkar den djupt in i min fitta. Håller den kvar där och böjer dig fram för att slicka min anal. Mjukt rör sig din tunga, du smeker med dina fingrar, värmer upp mig för det du ska göra. När du låter ett finger glida in stönar jag till av välbehag. -du är trång idag!

Efter en liten stund glider två fingrar in, du drar ur dem och jag känner hur du lägger ditt ollon mot min anal, hur du sakta pressar in din hårda kuk i min rumpa. -möt mig! Jag trycker mig mot dig och när din kuk glider in kan jag inte låta bli att stöna fram ett högt -ahh, jag älskar din kuk i min rumpa!

Med dildon i fittan och din kuk i min anal är jag väl fylld, du börjar stöta snabbare, hårdare, djupare. Stannar och säger -vänd dig om!

Jag ligger på rygg, händerna bundna ovanför huvudet, du sätter dig över mitt bröst, pressar in kuken i min mun och säger -känn hur jag smakar när jag varit i din röv! Du munknullar mig varvat med att låta mig suga och slicka ditt ollon.

Sätter dig på knä mellan mina ben igen, dildon fortfarande i min fitta, pressar åter kuken i min anal. Jag lägger mina ben på dina axlar när du böjer dig framåt, sträcker duktigt vristerna och känner hur det nästan spänner av att bli fylld i båda hålen.

Du reser dig lite, så du kommer åt att smeka mig, mjukt smeker du min klitta, tittar på mig med den där glimten i ögat, säger -kom för mig, rör dig hastigare och jag tar inte lång stund på mig att följa ditt kommando. Jag kommer hårt och skönt, du stannar för att inte komma själv. -Inte än säger du.

-vänd dig om, på alla fyra!

Jag ställer mig som du önskar, du pressar ner min överkropp i madrassen, lägger båda händerna i min svank och tar stöd så jag svankar så mycket jag kan, du låter kuken glida djupt in i min anal, hårt tar du mig, nästan uppifrån eftersom jag svankar så duktigt. Du stannar en liten stund, drar dig ur och drar isär mina skinkor, känner hur du spottar och saliven rinner mellan mina skinkor, du säger -nu tänker jag ta dig som jag vill, när jag drar mig ur, vänd dig snabbt om!

Snabbt pressar du åter kuken djupt in i min anal, du tar mig hårt, jag får ytterligare en orgasm, krampar hårt om din kuk, du drar dig ur och jag vänder mig snabbt.

Du sätter dig grensle över mitt bröst igen och jag suger in ditt ollon i munnen, låter tungan smeka undersidan, på en sekund drar du dig ur och låter satsen komma över mitt ansikte, lägger kuken på mina läppar och jag slickar i mig dem sista resterna.

2 Kommentarer
 1. Johan
  Johan says:

  Oj, denna var tung, om båda e med på det så är detta en fantastisk fantasi,

  när jag läste kände jag hur jag blev varmare o blodet rusade🙂

  Svara
  • Miss Sweets Secrets
   Miss Sweets Secrets says:

   Jag har aldrig gjort något jag inte själv velat, tänder dock på tvångkänslan, utsattheten mm.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *