, , ,

Jag litar på dig!

Du står bakom mig fullt påklädd, jag är helt naken, medan du binder för mina ögon viskar du i mitt öra -lita på mig.

Jag slappnar av, och låter dig leda mig framåt -nu står du framför sängen, lägg dig på rygg med armarna ovanför huvudet!

Jag följer dina instruktioner och känner hur du lindar ett mjukt rep runt mina handleder och fäster repen med armarna brett isär ovanför huvudet.

-böj på benen! Jag sätter fötterna i sängen och du lindar ett mjukt rep även kring mina vrister, känner hur du fäster även dem repen brett isär.

Du kryper upp mellan mina ben, kysser mig, andas in min doft och viskar -jag har en överraskning, slappna av och njut nu!

Du kliver av mig mig när det knackar på dörren. Jag hör hur du pratar lågmält med någon, det låter som en mansröst. Det pirrar lite i mig, vad har du hittat på?

Känner en tyngd i sängen, någon tar tag i mina skinkor och jag känner en tunga smeka mig varsamt, ett -ahh undslipper mellan mina läppar. Jag känner direkt att det inte är din tunga, den känner jag igen och när du kysser min kind och upprepar -njut! Så ler jag bara och vrider snabbt huvudet för att möta dig i en kyss medans jag njutningsfullt spänner upp kroppen i en båge. Du stryker mig över håret, viskar saker i mitt öra, jag känner två fingrar tränga in i min fitta. Det kräver bara några rörelser av fingrarna och den där virvlande tungan för mig att stöna -nu, nu, nu… Ahhhh….

När mina pulseringar stannar av rycker jag till av en sista rörelse av hans tunga innan han reser sig och går.

Du planterar en kyss på min panna säger -kommer strax.

Jag hör era lågmälda röster i hallen och en ny knackning på dörren, du öppnar och den ena rösten försvinner, en ny, kvinnlig röst tar hans plats.

Ni kommer in i rummet och du kysser åter min kind, lätta ömma läppar mot insidan av mina lår, ljumskar och min känsligaste punkt.

Hon rör skickligt på både tunga och fingrar, det surrar i hela kroppen av hennes beröring, en till knackning på dörren, jag kan inte koncentrera mig på att lyssna så jag vet inte alls vem som kommer.

Hör kläder falla till golvet och plötsligt sitter en tjej över mitt ansikte. Du stryker åter min panna och säger -jag sätter mig och tittar en stund, oroa dig inte jag går ingenstans och kommer inte delta i leken.

Jag hummar till svar och njuter av tungan och fingrarna som skickligt tillfredsställer mig, av den salta smaken av kvinnan som sitter över mitt huvud. Jag låter min tunga imitera det som den mellan mina egna ben gör, jag känner hur njutningen byggs upp i mig. Suger in hennes klitoris och låter tungan virvla. Samtidigt som jag exploderar i en ny orgasm känner jag hur hennes fitta drar ihop sig och pulserar när jag låter tungan sjunka djupt in i henne.

Jag flämtar av både upphetsning och ansträngning.

Kvinnan på mitt ansikte reser sig, vad jag förstår så klär hon på sig och går, tungan mellan mina ben är borta och jag hör åter lågmälda röster innan dörren öppnas och stängs igen.

Du kommer till mig igen, sätter dig på sängkanten och låter handen lätt smeka mina bröst medan du med tydlig röst säger -nu får du vänta en liten stund. Jag börjar säga något men du hysjar mig och upprepar -lita på mig!

Jag stänger munnen och nickar.

En ny knackning på dörren, -redan, säger du, när du reser dig från sängen.

Du öppnad dörren, åter lågmälda röster, jag tror det är en mansröst. Hör åter kläder falla och vad som kan ha varit ett kondompaket rivas upp.

Du kysser min kind, säger -när han tränger in, viska i mitt öra.

Jag vrider mitt huvud, känner tyngden i sängen mellan mina ben, hur någon tar ett tag om mina höfter, kysser din kind och just när jag känner en hård kuk stöta djupt in i mig viskar jag orden jag vet att du vill höra!

Mannen stöter skoningslöst djupt och hårt in i min fitta, du viskar, -slappna av fröken, låt det bara komma!

När du märker hur jag börjar reagera frågar du -är det nära? Jag nickar, får inte fram ett ljud. Du lägger fingrarna stilla över min klitoris, viskar, -kom för mig. Som på ditt kommando exploderar jag och krampar hårt om kuken i min fitta, känner hans sista stöt och ryckningarna i hans kuk när han kommer i mig.

Du viskar -oroa dig inte han har kondom!

Ett par byxor dras upp, en gylf stängs, åter röster och en dörr som öppnas och stängs.

Du lossar varsamt mina rep, märkena efter dem beror på mina anspänningar när orgasmerna rivit genom min kropp, du tar av min ögonbindel säger -kom så går vi in i duschen, nu är det du och jag.

Du leder mig in i duschen, tvålar varsamt in mig och kysser min nacke, mina skuldror, vänder mig och drar mig nära, kysser mig och tar mig med ut ur duschen.

När vi är torra står du bakom mig, för mig in mot sängen igen, jag känner din nakna kropp mot min rygg, känner hur din kuk redan är hård mot min rumpa. -ställ dig på alla fyra!

Jag lyder dig och dina händer smeker min rumpa först varsamt, jag rycker till när du smiskar hårt på min vänstra skinka. Du smeker varsamt igen. Du tar ett fast tag om mina höfter, låter din kuk glida sakta in i min fitta, du rör dig sakta, ett -ahh, slipper ut mellan dina läppar. Jag njuter av dina långsamma men kraftfulla rörelser.

Du pressar ner mig att svanka djupare och smeker min rygg med dina händer.

-lägg dig på rygg!

Du sätter dig på knä mellan mina ben, du böjer dig fram, låter tungan smeka mig, reser dig och ler när ett av dina fingrar glider in i min anal, jag stönar igen av njutningen när ett andra finger följer efter.

Du drar ur dina fingrar lutar dig över mig och låter ditt ollon sakta pressas mot min anal, när din kuk sjunker djupare in i min rumpa njuter jag, när du börjar röra på dig njuter jag mer, när du kysser min kind och viskar till mig -säg det! Så ler jag och upprepar vad jag sagt så många gånger förut. När du ökar tempo säger du efter en stund, -jag börjar närma mig. När du saktar ner ditt tempo vet jag att du är nära, när jag känner varje långsam rörelse av din kuk glida ut och in i min anal kramar jag dig hårt och flämtande känner jag hela kroppen spännas och möta dig när du låter din sperma fylla min anal.

Du andas ut och låter tyngden av din kropp vila på min.

Du reser dig upp på armbågen, fortfarande djupt inne i mig -du skötte dig utmärkt ikväll fröken!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *