Konsekvenser

Han skrev till mig i sitt sista mail att känslor förändras. Han har rätt, känslor förändras, det gör dem för oss båda, men jag vill nog påstå att i det här fallet så handlar det om hans val inte vad han kände för mig eller för oss.

Hade tiden funnits så hade han känt samma sak för mig som han gjorde när vi sågs i december. Han hade blivit lika svartsjuk som han blev i januari, han hade längtat lika mycket efter vår kvalitetstid som han gjorde i mars eller sist han sa det i första halvan av april… men tidsbrist och andra faktorer satte saker på sin spets.

Huruvida du över huvudtaget påverkas av ditt val har jag ingen aning om. Jag vet bara hur jag stundtals lider… jag ångrar inget oavsett!

Minns förra våren när jag var tvungen att berätta något för dig som påverkade oss, vad gjorde jag? Jo, jag nervös och faktiskt rädd för din reaktion bad dig att möta mig så jag kunde berätta, du bad mig skriva du hade inte tid. Jag vägrade och gick lätt darrande in till ditt sovrum… minns du hur arg du blev då, vilka konsekvenser jag fick ta? Men jag var beredd att ta dem och jag tog dem!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *