,

Kapitel 3

Kapitel 3 – så börjar det

 

”I många år sov slynan lugnt, utan att ge sig själv till känna låg hon där lurandes långt där inne, gömd under lager efter lager av svenssonliv….”

 

 

Efter 6 år hörde han av sig, en skada han behövde hjälp med. Jag resonerade, rådgav, kollade hans undersökningssvar från sjukhuset, skrev en inofficiell journal om det hela och vi pratade ikapp om åren som gått. Ska jag vara ärlig så var det nog bara en ursäkt för kontakt.Mailade ska jag säga, pratade gjorde vi inte.

Jag vet faktiskt inte varför han fick för sig att höra av sig eller varför jag beslöt att svara för den delen…

 

Vi pratade om det mesta, vi pratade en massa sex, han sa att han sett mig på en sida för sånt och jag skaffade en användare för att kunna se vad han menade, det var inte jag, även om det var mitt gamla användarnamn som användes, jag själv hade inte varit på sidan sedan han och jag sågs sist. Jag hade rensat allt sånt från mitt liv när jag träffade mannen jag flyttade ihop med.

 

Han ville mötas, jag drog mig ur. Den leken fortsatte ett tag och jag stod stark, jag var lojal och trogen min man. Av en slump träffade vi på varandra på ett lunchställe. Hela lunchen med kollegor satt jag på helspänn, kunde inte koncentrera mig på samtalet som fördes, innan jag beslutade att jag kan inte låta bli att gå fram. Vi kramades och något inuti mig väcktes. Han luktade underbart, jag minns fortfarande den skjortan, enligt mig högst olikt honom i färgerna, lila toner (han har stundtals anklagat mig för att ha minne som en elefant, det stämmer på vissa saker, andra inte). Vi gick förbi varandra på ett annat ställe också innan det, utan att kunna hälsa.

 

Det tog mig ytterligare några månader, efter några dagars intensivt mailande så skickade jag honom en tid att komma till jobbet så jag fick bedöma hans skada, ja ja den var sedan länge läkt, men han nappade.

 

Han klev in på mitt rum, jag var sååååå nervös, nästan så mina händer darrade, nej inte nästan, dem darrade och jag hade svårt att gå in i min yrkesroll. Här stod min dominanta älskare som jag hade en stark längtan efter och känslor för som han aldrig kunde ana, inte känslor som att kan det bli vi, det har jag aldrig velat, han och jag är dem vi är, inte mer, inte mindre. En attraktion, en åtrå, jag var tvungen att se om jag satt oss på en pedistal eller om det faktiskt var verkligt. Jag minns att han roades av att jag var så nervös, han sa inget, men han visste mycket väl att han inte var där för att få hjälp med någon skada.

 

När jag fått undersöka honom, ja han lät mig hållas en stund, så gick han mot mig, jag kunde inte stå emot, åh hans doft, åh hans händer… mina händer letade sig neråt, och han sa att jag måste knäppa upp hans byxor för att komma åt, då vaknade jag till… nej nej nej nej… jag puttade bort honom, gå, gå härifrån det här går ju inte, jag är ju en trogen kvinna! Jag kommer ihåg hur jag tänkte att vi behövde träna på dem där kyssarna, jag var van vid något annat.

 

Han gick leendes därifrån. Det tog mig ganska exakt två dagar och sen mailade jag att jag vill ses.

 

Vi stämde träff på en högst oromantisk allmän toalett och han tog mig som ingen gjort, sedan sist han själv gjort det.

Själva akten har ni läst om innan, scenariot runt omkring väcker nog några leenden och även suckar för min idioti, eller vår kanske det ska sägas.

 

Vi möts innanför ingången, vi har bestämt att ses, hitta något undanskymt och testa hur det känns.

Det var på en större institution, toaletterna låg 6 stycken i ett samlat rum så att säga, 3 på varje sida. Vi gick in i första bästa, riktigt fräsch enligt mig som avskyr allmänna toaletter. Vi trängdes med handfat och toalett och jeansen ramlade ner och var i vägen, släpades efter backen i god knows hur mycket smuts som helst. Jag minns när jag ser upp i spegeln framför mig hur han leende möter min blick samtidigt som hans kuk stöter in i min fitta.

Jag är väldigt nervös, vet inte riktigt hur jag ska bete mig och jag tror att det roar dig lite.

Det vi längtar efter är primalt, inga känslor utöver lust.
Det överväldigar mig lite, hur min kropp nästan darrar vid din beröring, hur mycket jag vill att du tar i mig, överallt.

Jag har jeans på mig och du likaså, det som startar med kyssar och hångel går snabbt över till mer.

Det var längesedan, men det känns ändå som du känner min kropp.

Jag går ner på knä framför dig, jag får äntligen smaka på dig, du är redan hård, du har längtat som jag efter det här. Hur du stönar när jag suger din hårda kuk, låter tungan leka, lär känna dess form och kurvor igen.

Idag kan jag inte ta dig till roten, det kommer kräva övning!

Du drar upp mig, jag kliver ur mina byxor och trosor, vi har inte all tid i världen här. Du lutar mig fram mot handfatet, utrymmet är begränsat, men du smeker min rumpa, tar ett fast tag. Du vill daska till mig, men det låter för mycket och du nöjer dig med det du kan ge och ta.
Du lägger en hand i min svank, pressar mig framåt och tränger vant in i min fitta. Jag hade glömt hur underbart det är. Hur din kuk passar mig perfekt, hur jag njuter av varje rörelse och har svårt att vara tyst.

Du hjälper mig mer upprätt, jag lutar mig bak mot din axel, svankar duktigt så jag kan kyssa din kind samtidigt som du rör dig inuti mig.
När du lägger handen på min klitta, stönar jag högt, jag kan inte hålla emot, jag exploderar i en orgasm och du lägger ett finger mellan mina tänder, säger -schhhh!

Jag skakar i benen när du leder mig att ställa mig med ett knä på toaletten. Jag lutar mig framåt, känner dig åter tränga in i min fitta, sakta rör du dig. Hör dig spotta och saliven rinner mellan mina skinkor när ett av dina fingrar tränger in i min rumpa.

Det var väldigt längesedan någon tog mig analt, du vet inte det och lirkar med mig för att mjuka upp mig att ta emot dig. Jag är mer än villig, jag har längtat efter just det.
Du drar dig ur min fitta, pressar ditt ollon mot min anal, det svider till lite när du glider in. Jag flämtar, underbart skönt när du samtidigt rör fingrarna mot min klitta!
Du rör dig snabbare och hårdare, hör din andhämtning öka. Du lutar dig framåt viskar i mitt öra -jag är nära, på knä framför mig när jag säger till!

Jag nickar, har svårt att vara tyst när jag njuter av din behandling.
Du drar dig ur och snabbt sitter jag på knä framför dig med din kuk pulserande i min mun, jag slickar i mig och sväljer din sperma med ett leende på läpparna….

Det jag kanske minns allra mest är när vi ska gå. Han tvättar av sig, vi drar på oss byxorna, han lyssnar, det är tyst där utanför, han viskar till mig att han går först och möter mig en liten bit utanför. Jag nickar och han går, det tar mig någon minut att göra mig klar, när jag går ut står städerskan där. Hon ser lite irriterad ut, mina kinder färgas högröda när hon säger -jag är inte direkt van vid att behöva vänta så länge på att komma in på en toalett.

Jag nästan springer därifrån, möter honom utanför och berättar, han skrattar.”

 

Han är hands down den enda man som någonsin fått mig att göra så galna saker, han har ett sätt som gör att jag lägger allt i hans händer, som att han kan hantera vilken situation som helst. Det kommer ni också få veta mer om längre fram. Vad jag lovar saker, men hörrni, det är värt att vänta på (igen inga smileys här, ni får tänka er den…).

 

Jag minns som igår hur jag satt där på kanten av cykelstället där jag parkerat min cykel, stinkandes av sex och hans parfym över hela mig. Hur min mage slog volter, vad i helvete håller jag på med? Åh så underbart, tillfredsställd, när ses vi igen? Jag skulle cykla några kilometer hem och njöt av varje tramptag, inte fysiskt, men känslan inuti.

 

När jag kom hem ville jag inte duscha, men jag var tvungen, när vattnet varmt sköljde över mig, jag var öm på vissa ställen, hans smak satt kvar hela helgen, det här var en fredag.

 

Det gick några dagar, helgen försvann, jag funderade på vad han tänkte, vad som hände hemma hos honom, och i hans hjärna.

 

På måndagen hade han inte hört av sig, jag minns inte vem som skickade första mailet, men jag minns hans mail. Han hade ångrat sig, det var ju trevligt och bra, men han kunde inte göra så mot sin fru.

 

Jag var fast där och då, han fick dåligt samvete, vad hände där liksom? Han hade lirkat och frågat i månader, spelat svårfångad, ställt mig mot väggen, slutat skriva för att jag sagt nej och nu hade HAN ågren??

 

Det här har visat sig vara han i ett nötskal, han kan inte hantera känslor, han berättar sällan för mig om dem, han trycker undan dem så långt in det bara går och när jag lyckas lirka fram dem blir han livrädd.

 

Jag blev upprörd, vad sjutton, här hade jag hittat tillbaka den där underbara älskaren, nu dessutom ytterligare utvecklad i sin teknik och så ska han försvinna igen. Suck suck suck. Men vad skulle jag göra, han hade fru och barn, jag var långt ifrån oskyldig själv.

 

– det här är bara början /Miss S

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *