Kvinnor och män

Män och kvinnor är olika, ja självklart finns det avvikelser på båda sidor, men jag tror kvinnor tänker mer känslor än män. Jag är en känslomänniska på ett sätt, jag kan åsidosätta dem när det är livsnödvändigt, jag kan dölja mina känslor för världen och jag agerar utåt sakligt, jag älskar struktur.

Jag kan läsa människor rätt bra, men när känslorna kopplas på så kan jag bli vilse och övertolka, ja övertänker gör jag också!

Jag tycker om könsfördelningar på ett sätt, jag vill inte vara man! Men jag vill heller inte undervärderas för att jag är kvinna. Jag anser att du kan ha lika mycket värde som hemmamamma eller högt uppsatt chef.

Jag skulle dock aldrig kunna vara hemmamamma…..

Jag vill visas respekt både som kvinna och för min intelligens, mitt intellekt och vad jag uppnår. Jag anser det inte nedvärderande att få manlig omtanke med en öppnad dörr eller att han betalar på restaurangen, jag tycker snarare att han då visar mig just respekt som kvinna.

 

Jag skulle troligen aldrig kunna vara den sakliga ledare du är. Jag har lyssnat när du berättat saker och varit imponerad av hur du lyckas balansera det bästa för personen i relation till kraven du måste ställa som chef. Jag har alltid trott på dig, har du någon som rätar upp din balans som du lyssnar på som får ge dig en annan vinkel ibland så finns inget hinder i hur långt du kan gå.

Många gånger har jag tänkt att en sån chef vill jag ha, tänkt en stund till och insett leende att du hade aldrig stått ut på min arbetsplats.

 

Jag är kvinna, ingen hen, jag gillar sexiga underkläder, jag vill bli behandlad som en kvinna bör bli behandlad.

Det sätter guldkant på  min tillvaro när en man just öppnar min dörr eller fyller på mitt vattenglas utan att jag behöver säga till.

 

Sexuellt är jag kvinna, jag är en kvinna som vill bli omhändertagen av en man… jag tar hand om dig i gengälld, men i sängen är jag en kvinna i ordets fulla bemärkelse!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *