, , , , , ,

Min magic wand

Min magic wand, man kan säga att det är en present från herrn. Efter lite problem med postgången så fick jag dock uppdrag köpa den själv. Gjorde misstaget att glömma bort att specificera vilket land jag bor i och fick därför en amerikansk sladd och införskaffade en liten adapter till.

Den är rosa min magic wand, rosa och vit. Jag hade nog estetiskt sett gillat en svart, men rosa är vad den är.

Jag gillar bäst att leka med sällskap, ja med herrn vill säga. Han läser mig bättre än jag själv ibland och när det kommer till min magic wand så är han den som hanterar den bäst.

Den har steglösa vibrationer, bäst är den starkaste, jag tror säkert det finns bättre varianter på marknaden med ännu starkare vibrationer, men i kombination med herrns tekniker så har jag svårt att tro att något slår det.

Jag står på knä i sängen, han ställer/lägger min wand till rätta, den kilas fast lite mellan mina lår när han säger till mig att sätta ihop benen. Mina instruktioner är -du får inte tappa wanden, för varje gång du tappar den får du tio rapp av piskan på rumpan.
Jag gör mitt allra bästa, herrn går framför mig, jag tar hans kuk i munnen, sväljer honom djupt ner i halsen och när jag hulkar till ramlar min wand från sitt läge, jag tittar på honom med skuldbelagd blick och han utan tvekan reser sig från sängen, går bakom mig. Fattar tag i piskan och frågar -10 på ena eller 5 på varje? Jag svarar med ihopbitna tänder, beredd på smärta -5 på varje.
Han lägger wanden på rätt plats igen, jag hör piskan vina när han tar i, känner varje rapp och njuter av smärtan samtidigt som det gör rejält ont. Jag tappar den igen när han slår och han dubblar slagen med ett mutter.
Lägger den åter till rätta, pressar ner mitt bröst mot sängen, han låter sin kuk glida in i mig säger han -håll den på plats nu! Du behöver inte fråga för att komma, men säg till och räkna ner!
Han visar ingen hänsyn till att jag måste hålla leksaken på plats utan stöter hårt och snabbt, det tar bara sekunder för mig innan jag börjar räkna ner, jag vet att jag ska börja på 10, men jag hinner inte med, räknar snabbt från 5 innan jag krampar runt honom. Han rör sig saktare för att riktigt känna mina spasmer. Jag hör honom stöna -ahhh.
Han frågar -igen? Jag nickar, han smiskar till mig med handen på min ömma rumpa -vad sa du? Jag gnyr -ja herrn, snälla igen!

Han rör sig igen, snabbare, hårdare, vibrationerna kastar mig huvudstupa rakt in i nästa orgasm, han stannar inte den här gången, bara fortsätter vilket leder till ytterligare en orgasm innan han stannar upp. Wanden har ramlat igen, han drar sig ur säger -10 slag igen! När jag inte svarar slår han en gång hårt och jag rycker till, -vad sa du? Jag svarar -tack herrn, 10 till!

Han drar sig ur mig, utdelar dem 10 piskrappen.

Jag får lägga mig på rygg med huvudet utanför kanten, han för sin kuk mot min mun, säger -min slyna behöver visst lite uppläxning, visa nu vad du kan!

Han munknullar mig hårt, visar ingen hänsyn till mina hulkningar. Avslutar med att spruta ner mitt ansikte och bröst med varm sperma och jag njuter av varje droppe.

Vi kan säga att min magic wand har använts ett antal gånger, bara vi två och även med sällskap….

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *