,

Minnen fladdrar förbi

Vissa dagar, idag är en sådan dag, påminns jag av tidigare händelser…

 

Går in på mitt kontor och tycker mig förnimma en parfym som påminner mig om betydligt roligare och hetare saker än att sitta framför mitt skrivbord.

 

Blundar en kort stund och minnet av en röd stuga kommer till mig, en snabbis bakom en för tillfället obebodd liten sommarstuga (vem vet det kanske var någon som bevittnade bakom gardinerna).
Det är höst, du hämtar mig vid jobbet. Vi kör en sväng du hittar en liten skogsväg som har sin ände vid en liten sommarstuga och några uthus.
Du leder mig ur bilen och runt ett av uthusen. Jag knäpper upp dina byxor, suger dig snabbt hård.
Vi har inte så mycket tid idag så du vänder mig snabbt med rumpan mot dig, den underbara känslan när du kuk tränger in i min fitta, hur jag längtat efter dig.

Du rör dig, jag möter stötarna, du smeker min klitta och efter några minuter rusar blodet snabbare, jag gör mitt bästa att inte stöna högt när orgasmen når sin topp.

 

Du glider ur när jag pulserar, du glider enkelt in i mig igen, jag njuter till fullo.
Jag pressar händerna mot vägen, lutar mig bak mot din axel, du viskar, -jag är nära.

 

När du drar dig ur är jag snabbt nere på knä för att tippa dig över gränsen med min mun och få känna din kuk pulserande fylla min mun med din varma sperma.

Jag sväljer nöjt.

 

Vi rättar till kläderna och sätter oss i bilen, när du backar ut från den där lilla skogsvägen så tittar jag på dig och ler, det är något med det där med bilkörning och dig, sexigt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *