,

Morgonstund allena

Vaknade upp ensam imorse. Varm i sängen så jag kastade av mig täcket.

En hand gled ner mellan mina ben, sugen. Jag var fuktig efter drömmen jag haft. Låg så en stund och bara njöt av att ensam och i lugn och ro få smeka mig.

Ingen tidspress inget som måste göras denna sekund för att hinna. Tog fram min stora vibrator och också en liten. Hittade en gammal flaska glidmedel som luktar melon i lådan. Why not? Öppnade flaskan den luktade sött och gott, tog en liten klick, masserade lätt först min klitta sen min anal. Hur min anal väntar på någon som vet vad han gör. Men han är inte här, så ett finger gled in  mmmm. Ersatte det med min lilla vibrator, den är inte mer än ett finger tjockt, men det var längesen så det räcker. Slog på vibrationerna i den och smekte min klitta medans jag rörde den lilla staven in och ut.

Jag kom nära och det försvann, en gång till. Tog fram min vibrator, ställde mig på knä i sängen och lutade mig fram mot sänggaveln.

Den lilla vibratorn i min anal fortsatte glida in och ut, vibratorn mot min klitta och efter en stund exploderade jag i en kraftig orgasm.

Jag vände mig om och sjönk andfådd ner i sängen, en känsla av tillfredsställelse spreds i min kropp. För första gången på många många månader var jag nöjd på riktigt en stund!

 

 

Om jag nu ska gå runt med den här tanken och bilden på näthinnan så tycker jag inte det är mer än rätt att du också får det.

 

Vi ändrar scenariot lite…..

 

Jag gör just vad som är beskrivet ovan, du hittar mig innan jag får min orgasm.

Du kliver in i rummet, jag står på knä lutad framåt mot sänggaveln, hör dig inte är alldeles för inne i min njutning. Du tar av dig byxorna, ställer dig bakom mig, drar ur den där lilla vibratorn och glider enkelt in i min uppvärmda anal med din kuk. Du rör dig sakta, jag njuter. Inom några minuter kommer jag hårt, jag kramar din kuk med min orgasm… Eftersom du är där, får jag inte sjunka ihop ännu, ja vill inte sjunka ihop än, du tar mig hårt nu, du står på knä bakom mig, tätt, tätt mot min varma kropp, vi svettas tillsammans och jag vrider mitt huvud för att kyssa din kind, glider enkelt ut och in i min tighta sedan många månader oanvända anal. Du får mig att utan vibrator tippa över gränsen och komma hårt en gång till innan du fyller mig. Nu får jag sjunka ihop i utmattning, du andas en liten stund innan du tar på dig dem där byxorna och går iväg…. Prata inte, stryk bara min kind och se mig i ögonen och gå!

 

En del av mig tänker fortfarande på det andra, på hur jag så många gånger sjunkit ihop utmattad med dig, på hur mycket hellre jag önskat din kuk i min anal hur jag kan minnas den känslan, blunda och jag ryser till av längtan… Hur en del av mig vill ha det där mailet… ”ska du inte ta en promenad ikväll”… den andra den förnuftiga jag, vet bättre, sen när har jag någonsin varit förnuftig när det gäller dig??

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *