, ,

NEJ!

 

Jag ser dig i ögonen och säger tydligt, -NEJ! Du ler lite säger -det ska vi nog bli två om! Jag skriker till när du ger mig en hård örfil. Jag ser rött och försöker slå tillbaka, du fångar min hand och skrattar hånfullt åt mig när du säger -slynan trodde väl ändå inte att det skulle gå?!

 

Du har berättat något som gjort mig arg, som orsakat svartsjuka djupt in i bröstet. Jag är fly förbannad, mitt i min ilska och min svartsjuka är jag också väldigt upphetsad.

Du kommer till mig för att visa mig att det är mig du väljer, det är mig du prioriterar, för att du inte går bakom ryggen på mig eller ljuger för mig.

 

Du vänder mig med ryggen mot dig, tar ett fast grepp om min arm bakom ryggen, jag kämpar emot, inte så mycket att jag sliter mig lös, men du får kämpa för att hålla mig kvar.

Du ryter till och säger -nu räcker det min slyna! Jag kommer ta dig som jag vill vad du än gör, med en fast röst viskar du i mitt öra -du är min och jag är din herre!

 

En skift inuti mig där jag slappnar av något. Du behåller ett fast grepp om mig och leder mig till sängen. Jag trilskas fortfarande, kämpar emot lagom mycket.

 

Jag har en klänning på mig, grön halterneck som går till knäna. Du puttar ner mig i sängen, jag försöker resa mig och du puttar ner mig på nytt. Ger mig en örfil, tar tag i min haka och säger -stilla nu, annars kommer det här göra ont!

 

Du sätter dig på min bröstkorg för att hålla mig nere, fäster en av mina händer och sedan den andra, i rep du redan förberett. Du kliver av mig och ställer dig för att titta på mig, mina händer nu bundna brett isär i sängen. Jag försöker slita mig, tittar ilsket på dig, öppnar munnen och säger -du är ett svin! Du ler när du tar av mina trosor, jag kämpar emot, men låter dig ändå trä av dem. Sparkar till dig i sidan med min fria fot och jag säger -tro inte att du ska få som du vill!

 

Du börjar skratta, lyfter benet jag sparkat dig med, ett hårt grepp om vristen för att hålla det borta innan du smiskar hårt med handflatan på baksidan av låret, strax under skinkan.

 

Jag fortsätter trilskas med dig, kämpa emot tills du får nog. Tar fram ytterligare rep och fäster det i mitt knäveck, drar det upp och åt från sidan, fäster det på samma ställe som händernas rep är fäst, du upprepar med andra benet.

 

Jag är nu helt fast och utlämnad till dig, benen brett isär och inget större utrymme för att röra mig. Du lägger något över mitt ansikte och säger, le nu för dina fans! Jag stelnar till vad tänker du göra med det? Inser att du fotar med min telefon och troligen lägger du upp fotot på snapchat.

 

Jag hör hur du klär av dig dina kläder, du börjar smeka min fitta, låta ett och två fingrar glida in, jag kan inte göra något, bara ligga och ta emot, du pressar något hårt mot mitt hål och jag känner en stor dildo sakta tränga in i min fitta, det spänner så stor den är, jag gnyr till lite. Du stannar upp, lägger en vibrator mot min klitta, jag stönar högre, kan inte stå emot, försöker hitta något sätt att röra mig för att möta dina rörelser, men är helt fastbunden och utlämnad.

 

Du fortsätter, dildon pressar djupare in i mig, du fortsätter stimulera mig,  till slut kan jag inte stå emot längre, jag exploderar i en hård orgasm. När det ebbar ut låter du dildon sitta kvar i min fitta och flyttar på dig.

Du sätter dig över mitt bröst, låter kuken glida över mina läppar, jag gapar hungrigt och du tillåter att jag smakar på dig, du stönar till när mina läppar sluts kring din hårda kuk. Du låter mig hållas en stund, jag känner hur du sväller lite till i min mun. Du säger -slynans mun är skön!

 

Jag är fortfarande uppspänd med benen brett ut mot sidorna, repen i knävecken hindrar mig från något annat än att gå med på det du väljer att utsätta mig för.

 

Du ställer dig på knä mellan mina ben, jag har fortfarande skynket för ögonen. Du säger -jag har längtat efter slynans rumpa! Du spottar till och låter först ett finger glida in i min anal, sedan två, igen vill jag  möta dig i rörelsen, men jag sitter fast. Du pressar ditt ollon mot min anal och glider sakta in med ett stön. Du lägger tyngd mot baksidan av mina lår och rör dig först sakta sedan snabbare och hårdare.

 

Du släpper en hand och låter din tumme cirkla över min klitoris, det driver mig nära gränsen, du märker mig närma mig och slutar, böjer dig lite framåt och stöter hårdare och djupare in i min anal. Du njuter av att ha mig helt i ditt grepp, till ditt användande. Igen stimulerar du min klitta, tummen cirklar hårdare sen mjukare igen, din kuk glider in och ut ur min anal. Jag njuter, närmar mig gränsen och du säger -kom nu! Jag exploderar runt din kuk och du ökar hastigeheten för att sedan sakta ner och böja dig framåt samtidigt som du viskar -ahhh…… när du fyller min anal med sperma.

 

Du drar dig ur mig och tar bort skynket från mina ögon, ler åt mig och säger -jag undrar om slynan skulle få stanna fastbunden en stund! Så du lär dig att inte säga nej till din herre!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *