,

Ny morgonrutin?

Jag vaknar av hans klocka som ringer, han hastar ur sängen, går till jobbet inom en kvart… Jag ligger kvar och drar mig lite. Stiger upp och ordnar morgonsakerna som måste ordnas.

 

Kliver in i badrummet, andas, vägrar stressa. Ser mig i spegeln, morgontrött och osminkad, ordnar med håret, i med lite balsam och dem där dropparna av olja för att få bort frisset. Det mörkt bruna, nästan svarta håret jag får så mycket komplimanger för, som herrn bestämde att jag skulle ha…. 

Öppnar min hemliga låda…. Först tänker jag att den borde rensas, herrns leksaker har ingen plats hos mig längre, men igen så kan jag inte med det… Dem får väl ligga där och ruttna eller nåt. Tittar på dem, inser att några av dem är nog fortfarande användbara, men långt ifrån alla. Piskorna i min låda vet jag inte vad jag ska göra av, här hemma kommer dem inte användas!

 

Jag tar fram min älskade vibrator, den jag fick för en recension här, den är underbar alldeles underbar.

Jag anser mig behöva allra minst en orgasm om dagen och äntligen har jag kommit ur min dvala och vill ha dem!

Gör som jag alltid gör när jag inte är själv hemma och måste vara tyst, sätter mig på huk, lutar mig framåt mot bänken i badrummet, mattan är mjuk under fötterna, lägger vibratorn på min klitta, det pirrar direkt, höjer styrkan, har inte riktigt tid för det här egentligen. Inom 2 minuter exploderar jag i en kraftig orgasm… Egentligen vill jag ha mer, men jag hinner inte och får gå med känslan av att vara halvt tillfredsställd och en svullen klitta några timmar på jobbet. Jag gillar det med, det gör att jag får känna mig lite slynig igen, lite olydig och tanken att ingen vet är upphetsande….

 

Dags att hasta iväg……

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *