Ok

Jag har en bra dag. Träningsendorfinerna flödar, bara älskar tunga tunga benpass, svettas så där okvinnligt mycket och bryr mig föga om den vattenkammade bänkpressaren som stundtals verkar glo på mig. Nej jag stönar inte och beter mig, bara några frustar då och då när det riktigt svider i låren vid maxlyften. Kan inte maxa på squatsen, men kroppsvikt på stången får jag vara nöjd med.

Ja jag vet herrn, man kan träna överkropp också, men vet du jag vill inte och eftersom jag bestämmer bara själv så gör jag inte det! 

I veckan hade jag inte en tanke på att det skulle bli fysiskt, vet inte vad jag förväntade mig riktigt. Jag är fortfarande förvånansvärt lugn med det som hände.

För er som undrar, nej, inget är förändrat… riktigt vad det var och innebär har jag ingen lust att spekulera i för stunden. Att pressa dig på någon typ av kommunikation och ställningstagande är inget jag orkar med, jag är för svag för den limbon. Jag vet att du saknar mig och tänker på mig, det får räcka för nu. Du kan veta att jag förblir din på mitt sätt, det finns ingen tanke på något annat.

Jag fick ett mail med frågan vad jag vill. Jag vet faktiskt inte…. eller visst, finge jag backa 2 år i tiden så….

Smisk det är vad jag vill ha, tillrättavisande och hårda tag…

”Today is gonna be a good day, dont care what anybody else say… I dont need a fortune cookie to tell me the way Im feeling…..”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *