,

Oväntad lunchträff

Plötsligt en dag står du framför mig, det var inte meningen eller planerat, men bor man i samma stad är det kanske oundvikligt… Vi säger inget där och då, bara tittar lite förundrat på varandra, ler och jag känner den där känslan i magen och tänker en gång är ingen gång.

Det är en lunch restaurang, vi är båda ute med kollegor. Jag hör dig prata och skratta, sitter med ryggen mot dig.

Det plingar till i telefonen, ”toaletten NU!”.

Jag tittar inte åt ditt håll jag bara ursäktar mig och går dit. Helt oförmögen att motstå dig.

När jag reser mig ser jag att du redan gått, jag går in och du drar rask in mig på en toalett.

Du vänder mig med ryggen mot dig, samtidigt som du kysser min nacke viskar du -jag vill njuta av dig igen.

Du drar ner mina byxor, smeker min rumpa och pressar utan förvarning in ett finger i min fitta. Jag har varit våt sen jag såg dig.

-bra, viskar du, det här måste gå snabbt!

Snabbt trycker du in din kuk i mig, jag stönar till, du hyjsar mig och lägger handen över min mun. Håller ett hårt tag i mitt bröst med andra handen.

Drar dig ur sätter dig på huk bakom mig, smeker och kysser min rumpa, kommer upp till mig och viskar igen -jag har saknat dig. Jag börjar svara, du hyjsar mig och stöter åter in i mig, -jag vill känna dig komma!

-Vi har inte tid för rumpan idag…

Med först långsamma sedan hastigare rörelser känner jag dig glida in och ut ur mig, när du använder dina fingrar och smeker mig är jag inte långsam, du vet precis vilka rörelser som driver mig över gränsen. Du viskar -kom för mig, jag känner hur jag exploderar och kramar hårt om din kuk. När jag flämtande lugnat mig drar du dig ur mig och säger, jag ska komma i din mun nu!

Sätter mig villigt på knä framför dig, tar din hårda kuk i min mun, som jag längtat efter det. Mjukt drar jag tungan längs hela skaftet, vill njuta av att smaka på dig, det var längesen, när jag tar ollonet i min mun, tar du tag i min nacke pressar dig djupare in och säger -idag har vi inte tid!

Jag gör dig till viljes och suger dig som du gillar, växlar djupt med att använda handen och låta tungan virvla runt ditt ollon, det tar inte många minuter innan du viskande stönar -jag kommer komma. Du tar tag i mitt huvud och jag låter din varma sperma fylla min mun.

Torkar munnen, ställer mig upp, vi rättar till kläderna och sen kysser du min kind lätt innan du går.

Jag tittar mig i spegeln, känner din doft hänga kvar i mina kläder, rättar till håret och går ut till mina kollegor. Ser att du sitter oberörd vid ditt bord och pratar igen. Tittar på klockan och det har bara gått fem minuter, kändes som en evighet, en underbar evighet….

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *