,

Oväntat möte

När ingen ser…

Jag är på en utbildning i en grannstad, kanske 10mil hemifrån, på universitet där. Jag vet att dem har en teknisk fakultet, men jag har inte tänkt mer på det, det området är inte relevant för mig.

En av föreläsningarna går dock på den sidan, då alla andra salar är upptagna.

Det är dags för förmiddags fika, kaffet står utanför i en samlingslokal för de olika konferensrummen.

Eftersom det är konferens och inte praktiskt arbete har jag kjol på mig, det är vår i luften så tunna strumpbyxor.

Pratar med några kollegor och har inte alls uppmärksamhet på omgivningen. Någon smyger upp bakom mig, lägger handen i mitt ryggslut och lutar sig fram för att dra in min doft och viska -hej fröken!

Jag darrar till, håller på att tappa kaffekoppen, du är dock beredd och håller stadigt i min hand.

Jag blir glatt överraskad, inte alls beredd att träffa på dig i dem här sammanhangen. Vi pratar en stund, allmänt, vad gör vi där etc. Du tittar upp och ditt sällskap går tillbaka till konferensrummet. Du drar med mig bakom ett hörn, vågar dig på ett fast tag om min rumpa och en djup kyss, trycker upp mig mot väggen och viskar -se till att få av dig trosorna, ta en bild och skicka till mig. Vi ska ses nånstans här idag, jag hör av mig om när och var.

Jag nickar och ler, säger -ja herrn, mms?

-ja, svarar du kort innan du går.

Jag tar ett djupt andetag, hör -är det här du är, vi börjar nu!

-jag ska bara gå på toaletten, kommer om en minut!

Hittar handikapp toaletten och gör som jag blivit tillsagd, tar av mig trosorna och tar ett bildbevis. Eftersom jag inte har varken fickor eller väska så slänger jag trosorna i papperskorgen och skickar även detta bildbevis till dig.

Känner pirret i mig av det förbjudna jag tänker på och känslan att gå till en ny föreläsning utan trosor och med en förväntan att du ska höra av dig med tid och plats.

Efter några minuter svarar du, ”när har du lunch?”. Jag svarar snabbt ”kl12”.

Du ”möt mig innanför stora entrén så snabbt du kan när lunchen börjar, räkna med att bli lite sen tillbaka!”

Tiden går långsamt, stirrar konstant på klockan på telefonen.

Äntligen dags, jag möter dig i entrén, du har en papperspåse med dig, går mig till mötes, lägger handen i mitt ryggslut och visar så vilket håll vi ska gå.

Du säger med ett leende -jag har fått nyckeln till vilorummet, den här vägen.

Väl inne på rummet finns ett skrivbord och en smal säng.

Du ställer påsen på bordet -sushi, jag var hungrig.

Du ställer iordning maten och frågar -är du hungrig?

-ja, är mitt svar.

Du nickar och ser på mig, släpper det du har för händer, pressar mig hårt bak mot väggen och säger på utandningen -det kan vänta! Du stryker handen längs insidan av mitt lår, vänder mig och gör samma sak bakifrån. Drar upp min kjol och smeker min rumpa, jag känner din tumme trycka mot strumpbyxorna. -jag hoppas du har ett extra par. Innan jag hinner svara har du rivit ett hål och smeker nu min bara stjärt.

När fingrarna når min våta fitta, stönar jag lätt. Du säger leende -du här tänkt på mig under föreläsningen märker jag.

Ditt finger glider lätt in i mig och för att visa hur ivrigt jag vill ha dig, svankar jag och pressar mig mot din hand.

Det resulterar i att du drar ut fingret och stoppar det bryskt in i min mun samtidigt som jag hör ditt bälte knäppas upp.

Du vänder mig, när jag sträcker mig för att kyssa dig drar du dig undan, säger -om slynan ska ha någon mat är det bäst hon sköter sig. Jag nickar, har svårt att dölja mitt leende. Du backar lite och trycker på mitt huvud så jag förstår att jag ska ställa mig på knä.

Du är hård när jag lossar dig ur kalsongerna, jag njuter av att få slicka, kyssa och suga dig hårdare än så. Du stönar djupt och stoppar mig efter en stund. Säger -vi har inte obegränsat med tid och slynans rumpa ska vara öm innan du får gå!

-på alla fyra i sängen!

Jag gör som tillsagd, har fortfarande kläderna på mig, du drar upp mig på knä och trär av mig koftan så jag står i linne som du drar ner från brösten, min korta kjol och sönderrivna strumpbyxor.

Plötsligt och hastigt stöter du kuken djupt in i min fitta, jag kan inte låta bli att förvånat flämta till högt. Du tar ett tag om mitt hår, drar upp mig på knä igen hyssjar mig och säger -Sköt dig slyna!

Ner på alla fyra igen.

Sakta men hårt stöter du in i mig, du ökar tempot innan du saktar ner igen.

Nyper hårt i min bröstvårta -eftersom det är lyhört kan inte slynan inte få smisk…

Din tumme pressas in i min anal, jag hör hur du spottar och känner saliven rinna mellan mina skinkor.

Din kuk pressas mot min anal och jag stönar njutningsfullt när du äntligen glider in.

Du drar åter upp mig på knä, tar ett ordentligt stryptag och viskar -slynan sköter sig bra, lägger fingrarna på min klitta, märker min reaktion. Ökar tempot och viskar -du får komma när du önskar, jag kommer inte ta lång tid på mig! Men säg till!

Jag gnyr och har svårt att vara tyst när jag närmar mig, jag stönar fram ett -nu, samtidigt som min anal kramar hårt om din kuk. När jag slappnar av lite, säger du med djup röst -sätt dig på knä framför mig när jag säger till, var snabb, du bestämmer hur smutsig du kommer bli. Jag nickar bara.

Efter bara några sekunder säger du -nu och drar dig ur mig.

Snabbt står jag framför dig och du pressar in din kuk djupt in i min mun, samtidigt som du pulserande låter din sperma rinna ner i min hals.

Jag sväljer lydigt, slickar dig ren och sätter mig på sängkanten.

Det finns ett handfat i rummet, du sköljer av dig sätter dig på sängen när jag tvättar av mig och tar fram maten i sina plastförpackningar.

Vi äter och småpratar en stund innan vi smyger ut från rummet.

När jag smyger in och sätter mig på stolen i föreläsningssalen är jag glad att jag hade ett par extra strumpbyxor i väskan och känner små ilningar av njutning när jag tänker på dagens lunchtimme…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *