, , ,

Överraskad

Trött efter en fullspäckad dag med arbete och träning slappnar jag äntligen av när jag stänger och låser dörren till lägenheten efter mig.

Släpper nycklarna på byrån, ställer ner väskan, tar av mig skorna och sjunker ner på en stol i köket.

Tar mig i kragen och går in i duschen. När jag går ur duschen och torkar mig tycker jag mig höra ett ljud från lägenheten. Stannar upp med det jag gör och lyssnar, men det är helt tyst och jag bestämmer mig för att det var inbillning.

När jag går ut i hallen känner jag att något är fel, jag är inte ensam längre. Tittar på ytterdörren som är både stängd och låst, tänker att jag måste inbilla mig.

Går så in i sovrummet, persiennerna är neddragna, kan inte komma ihåg om jag dragit upp dem imorse, men det bidrar till min känsla av olust.

Tar av mig handduken jag har om kroppen för att torka håret lite mer.

Innan jag hinner reagera har någon tagit ett fast tag runt min mun och tryckt ner mig mot sängen.

Jag inser efter en halv sekund vad som händer och vem det är, din doft kommer alltid avslöja dig, det är dock meningen att jag ska veta att det är du.

Du viskar i mitt öra -ligg helt stilla och kämpa inte emot, du är min slyna, för mig att använda som jag så önskar!

-nicka om du förstår, inte ett ord!

Jag nickar och känner att adrenalinpåslaget jag fick nyss ger en annan nivå av upphetsning.

Du knyter något för mina ögon och binder sedan ihop mina händer bakom ryggen, hårt, det nästan skär in i mina handleder.

Jag står med knäna och bröstet i sängen, min bara rumpa helt blottad för dig, fortfarande fuktig efter duschen. Jag känner dina händer krama hårt om min stjärt.

Hör dig säga mest till dig själv först -bara min, sen säger du högt till mig -slynan måste komma ihåg att rumpan är bara min, vem som får röra den bestämmer endast jag och eftersom slynan tillåtit någon annan att röra den så måste hon straffas!

Jag tänker febrilt, vad menar han, det är ingen annan som…. Inser vad du pratar om, en tafsning på krogen för någon vecka sedan, absolut inte något jag önskade och inte mitt fel, men jag bestrider aldrig dina anledningar till bestraffning.

Jag biter ihop och inser att du är upprörd, och du kommer ta ut det på mig.

-vad har slynan att säga om detta?

Jag vet vad du menar och säger -förlåt herrn, slynan är bara din!

Jag känner något kallt mot min skinka, du vet var min ”leksakslåda” är och jag kan gissa vad du plockat fram, något som är nytt, som du inte sett förut och som är stort. En buttplugg i metall, storleken större än den jag haft förut.

-gapa! Jag gapar och du sätter den i min mun och säger, se till att den blir varm!

Jag känner dina fingrar leka med min anal, hur du målmedvetet värmer upp mig med fingrar och spottar då och då.

-gapa, du tar buttpluggen ifrån min mun och lirkar den in i min rumpa, det spänner ganska rejält och när jag gnyr lite smiskar du hårt med handflatan och jag rycker till. -slynan ska vara tyst!

Jag nickar och biter ihop när du lirkar in den sista biten i min rumpa, du drar lite i den och jag skälver lite i hur skönt det är.

Ny handflata -jaså, slynan gillar det?! Lika mycket som när en främmande man får ta på min egendom?

Ny handflata, du tar i, du är irriterad på riktigt. Du drar lätt i den samtidigt som du slår hårt, ytterligare ett slag. Du vet vad jag tycker om och säger, -det är bäst slynan behärskar sig, hon ska få komma, många gånger idag, jag vill ha henne helt utmattad innan jag är färdig och öm i alla hål. Hon ska komma ihåg med både smärta och njutning att hon tillhör mig!

Ny handflata, jag hör något vibrera och känner en liten rabbit nosa mot min fitta. Den försvinner och du släpper taget om min rumpa.

Du ställer dig på knä bredvid mig, jag vrider munnen mot dig och du trycker bryskt in kuken i min mun, släpper loss mina händer, pressar lika bryskt in rabbitten i min fitta och vrider på vibrationerna. Jag är ordentligt fylld nu. Du säger -du håller kvar den, du SKA komma, minst tre gånger, jag vet vad du kan! När du kommer och så länge orgasmen pågår ska du ha min kuk så långt ner i halsen som går!

Du tar ett hårt tag i mitt hår, vrider lite på mitt huvud och säger, -sätt fart fröken.

Bara sekunder senare känner jag hur det börjar dra ihop sig i min fitta, skyndar mig att låta din kuk glida ner i min hals, hulkar samtidigt som den första orgasmen väller genom min kropp.

Jag rör mig så jag kan andas igen, andfådd och stilla några sekunder, fortfarande med din kuk i min mun.

Hårt smiskar du min rumpa, jag rycker till och du säger -försiktig nu, slynan får inte orsaka mig obehag! Du slår igen och igen, vibrationerna fortfarande mot min klitta, du stannar när du stönar av min tunga som virvlar runt ditt ollon.

Du pressar istället handen hårt mot min nacke, pressar ner mig i madrassen, när du släpper och ger mig en lätt örfil rinner en tår på min kind, mest av ansträngningen. Jag känner min fitta börja dra ihop sig igen, du drar lätt i buttpluggen och åter skyndar jag mig att låta din kuk glida långt ner i halsen, hulkande river orgasmen genom min kropp. Du fortsätter på samma vis och när tredje orgasmen når mig är jag utmattad.

Du reser dig bakom mig, buttpluggen spänner lite i min rumpa nu. Din varma hand smeker min rumpa och viskar, -min, jag rycker till när du smiskar till med handflatan igen. -säg det!

Jag säger vad jag vet att du vill höra -jag är din, ett nytt slag -Bra min slyna, glöm det inte.

Innan jag hinner reagera har du stött kuken djupt in i min fitta, flämtande krampar jag i en ny orgasm.

Du stannar, låter handen stryka längs min ryggrad, lirkar ur buttpluggen och säger -lägg dig på rygg!

Jag gör som du ber mig och du lägger dig över mig, mellan mina ben, låter kuken ta platsen i min anal och mjukt rör du dig nu.

Du kysser min kind och stönar när du rör dig. Jag får äntligen ta på dig och smeker dina axlar, din rygg, dina armar, kysser din kind.

Du älskar med mig nu, det är en tydlig ändring i din sinnesstämning, du kysser mig djupt, smeker mitt hår, viskar i mitt öra hur skön jag är.

Jag njuter av din kuk i min anal och så känslig som jag är nu så är jag inte långt ifrån ytterligare en orgasm. Jag viskar i ditt öra -jag kommer igen. Du kysser min kind säger -kom för mig! Det nästan svartnar för mina ögon när jag kommer ytterligare en gång.

Du har ökat takten och jag märker att du är nära, jag smeker din nacke, viskar när jag kysser din kind -jag älskar dig!

Du saktar ner i dina rörelser när du kommer djupt inne i min anal, du sjunker ner över mig när du andas ut och slappnar av.

Jag ligger sen och vilar på ditt bröst, båda avslappnade och utmattade. Så börjar du berätta för mig varför du behövde det här…..

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *