Ser fram emot

Tanken far genom mitt huvud. Tanken som inte är möjlig just nu, men ändå….

Möt mig, låt mig ta det i mitt tempo, var mjuk när du tar i mig, min kropp behöver det. Var öm när du pratar med mig och låt mig falla i din famn, låt mig samla kraft och lite extra styrka en stund….. när jag går ner på knä framför dig, tar din kuk i min mun, så låt mig dyrka dig som bara jag kan… låt mig leka på egna villkor innan du pressar dem gränser jag så vill att du pressar. Låt mig vara din på riktigt…

Ja jag längtar till den gången din kuk åter pressas djupt in i mig, men det tar ett tag till… det är inte inom min räckvidd, att njuta med dig, av dig, ge dig är vad som finns i mitt sinne just nu…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *