, , ,

Sista

Jag kliver ur min bil, du har klivit ur din, du säger -sätt dig, kommer strax.Jag vet att du kört i tre timmar, behöver lätta trycket och det helst innan kuken hårdnar.

Vi har varit osams, jag har varit fly förbannad på dig. Kallat dig både det ena och det andra. Jag har tvingat dig att hitta tio minuter att möta mig på idag.

Du sätter sig bredvid mig i förar sätet, du har inte knäppt byxorna, jag böjer mig mot dig, du visar här din makt och säger -nej!

Istället drar du ner byxorna, fäller tillbaka sätet och när jag igen försöker närma mig dig så tar du ett fast tag i min nacke och tvingar mig ner mot din kuk.

Du säger -har du USB minnet med. Jag skakar på huvudet och du säger -det var synd för dig, då får du inget idag! Annars hade jag tagit din rumpa inne i skogen!

Jag tvekar en halv sekund, men du pressar mig hårdare neråt, jag ger upp och gapar, tar din kuk i min mun, du hårdnar snabbt.

Vi är parkerade på ett ställe som har mer gångare i närheten än vi var beredd på. Flertalet gånger väser du -stilla och pressar mig ner med din kuk djupt ner i halsen. Jag hulkar, får inte luft, ändå tvingas jag av flera skäl vara stilla.

En stund reser jag mig, runkar din kuk, jag ger dig min sjal som du lägger i knät för att ingen ska se vad vi egentligen gör.

Du beordrar mig att göra min rumpa tillgänglig och smeker den medans jag suger dig.

Nära att bli påkomna flera gånger, människor som tittar nyfiket in i bilen.

Du säger -jag kommer komma, jag gapar lydigt när jag driver dig över gränsen, din salta sperma fyller min mun, jag sväljer och slickar dig ren.

Efter en kyss på din kind går jag till min bil. Jag sitter där, stirrar framför mig och det känns konstigt, inte som det brukar… Du åker före mig och det här är sista gången vi möts.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *