, ,

Sommarnatt

Jag går in i min vardagslunk, snart blir det semester, fantastiskt väder hittills under sommaren.

I mitten av juli går jag ut med några kollegor, vi sitter på en uteservering på stan och sippar vinglas efter vinglas, skrattar högt och pratar om allt och inget.

Jag är brunbränd, har en sommarklänning på mig, tunn så den faller och visar mina former trots att den är luftig och visar mina välformade ben. Håret är lite slarvigt sommarrufsigt med mitt självfall och enstaka hårnålar.

Kvällen fortlöper i samma anda, det är varmt i sommarkvällen. Stället har ett dansgolv och tjejerna går upp för att dansa, jag är inte sugen och sitter kvar vid bordet.

Sitter och skriver ett sms när en man kommer fram till bordet, jag tittar upp lagom för att se dig i ögonen när du sätter dig bredvid mig.

Du är onykter och din blick lyser av bus. Du säger -du är fin ikväll!

Jag smälter, dels för att det enda jag kan tänka på är den där attraktionen, den som alltid funnits oss emellan, den där känslan av att jag skulle låta dig slita kläderna av mig där och då!

Din ena hand har sakta glidit upp för insidan av mitt lår, du ser mig i ögonen, ler -vad ska jag göra med min olydiga slyna?

Jag svarar inte, jag ser att du redan vet vad du skulle vilja göra.

Mina kollegor återkommer, du kramar om mig, drar in min doft med ett djupt andetag och med en suck viskar du -jag har tittat på dig hela kvällen, vi ses senare!

Mina kollegor tittar undrande på mig, när dem frågar vem han är säger jag -det där är mitt spöke!

(För er som inte vet, alla tjejer har ett spöke, den där som fortfarande påverkar en, som inte är helt avslutad i varken kropp eller sinne.)

Genast försöker dem dra ur mig detaljer, hon som känner mig bäst förstår mig, hon är onykter och säger -erkänn att han skulle fått ta dig här och nu!

Det fortsätter fnissas, skrattas och drickas vin. Jag tittar upp ibland och möter din blick, ditt sällskap är något nyktrare än mitt, men det är marginellt.

När det gått nån timme ser jag dig böja dig framåt, prata med en av grabbarna i ditt gäng, han ger dig något, skrattar och klappar dig på axeln.

Ser dig greja med telefonen och min piper till. ”Vi ska gå nu!”

Jag tackar för mig, försäkrar att jag klarar mig hem själv, tar min tunna tröja och min väska och följer samma väg du redan gått.

Runt hörnet till krogen stannar du, fångar upp mig, pressar mig mot väggen, handen mellan mina ben, du låter ett finger glida in under mina trosor och in i min våta fitta. Du kysser mig innan du låter det våta fingret smeka mina läppar, säger -ikväll min slyna ska du få vad du saknat!

Du lägger åter handen mellan mina ben, under min klänning, innanför mina trosor. Ett finger glider lätt in i mig, du drar ur det och låter det glida mot min anal, står tätt mot mig, viskar i mitt öra -jag längtar efter din trånga röv!

Du tar min hand säger, -vi har ett par timmar, jag har fått en kompis nyckel, hans lägenhet ligger där. Du pekar mot en port rakt över gatan.

Jag följer dig dit du leder mig, du låser upp ytterdörren, håller upp den för mig och stänger efter mig, räcker fram händerna och säger -din tröja?! Jag ger dig den. -din klänning! Jag kliver ur min klänning och räcker dig den. -din bh! Jag räcker dig även den, -dina trosor är snygga, men inte för det här ändamålet, ge mig dem! Jag räcker dig mina vita spetstrosor. Du tar ett steg tillbaka, synar mig, ställer dig bakom mig och smeker min rumpa. Du är fullt påklädd och jag är naken, det är våran maktbalans återställd!

Du tar mig i handen och leder mig med till sovrummet, säger -vänta, drar mig till dig, kysser mig, tar tag i min nacke och pressar dina läppar hårt mot mina!

Släpper mig abrupt och säger -ställ dig på alla fyra och vänta.

Jag gör som tillsagd, du lägger en varm hand på min stjärt, smeker den, klatschar till ordentligt en gång på vardera skinka innan du går ut ur rummet.

Jag står lydigt kvar och väntar, hör hur det spolar på toaletten, vatten kranen går en lång stund.

Du kommer tillbaka in till mig, jag rycker till när du lägger en iskall hand på min stjärt. Känner hur du låter dina kalla fingrar smeka min fitta, hur handen glider framifrån och bak längs min anal. Hur den byts ut mot din varma tunga.

-kom säger du, jag reser mig och upptäcker att även du är naken, du lyfter min haka säger -sug!

Jag går ner på knä framför dig och tar din halvhårda kuk i munnen, du smakar gott, du växer i min mun, när jag låter tungan smeka undersidan av ditt ollon för att sedan låta läpparna sluta sig kring det så stönar du till. Jag leker med din kuk för att du ska få så mycket njutning jag kan ge dig.

Jag får försöka några gånger, men snart glider din kuk djupt ner i min hals. Till slut drar du upp mig, kysser min kind och ger mig sedan en rejäl örfil, tar tag i min haka och säger -duktig slyna, ner på alla fyra i sängen igen!

Du låter fingrarna åter glida över mina hål, jag är väldigt upphetsad och kan inte låta bli att gny till lite när du rör mig.

Utan förvarning pressar du din kuk djupt in i min fitta, du stönar fram din njutning, tar ett fast tag i mitt hår, drar mig upp på knä och tar mig, skoningslöst stöter du hårt och kraftfullt in i mig, du har mig i ett järngrepp, en hand runt midjan, en runt halsen. Du kramar hårt med båda händerna!

Stannar hastigt, -är du nära? Jag nickar, du får komma säger du och låter dina fingrar smeka min klitta samtidigt som du sakta låter kuken glida in och ut ur mig. När du viskar i mitt öra -kom för mig slyna! Så kan jag inte kontrollera mig utan kramar hårt om din kuk när jag kommer i en skön orgasm.

Du släpper mig så jag står på alla fyra igen, innan jag hämtat mig har du tryckt din kuk djupt ner i min hals, jag hulkar, du ger mig en örfil tar tag i min haka och säger -va en duktig slyna nu så ska jag snart knulla din anal!

Jag biter ihop och kämpar med att ha din kuk så långt ner i halsen jag kan, när mina ögon tåras och luften börjar ta slut så släpper du mig, stryker med handen längs kinden, kysser min panna och säger -duktig slyna!

Du ställer dig bakom mig igen. Jag känner din varma saliv rinna mellan mina skinkor, hur du lägger ditt ollon mot min analöppning.

Hur du sakta sakta låter din kuk mjukt glida in i min rumpa. Jag är helt ouppvärmd och har inte haft något i analen på flera månader.

Jag njuter av känslan när din kuk fyller ut mig, jag hör hur du stönar fram -ahh, vad trång du är.

Sakta börjar du röra på dig, låta din kuk glida fram och tillbaka, du hjälper mig åter med fingrarna på min klitta och säger -jag vill känna dig komma, men säg till!

Det tar mig bara nån minut när du höjer tempot i dina rörelser, jag flämtar fram -nu! Och känner hur du sänker tempot för att njuta av mina pulseringar.

Du drar dig ur och sätter dig på sängkanten, -kom hit!

Jag sätter mig på knä framför dig, tar din stenhårda kuk i munnen, njuter av att ge dig det du behöver, efter en kort stund tar du ett fast tag i mitt huvud och låter din varma sperma rinna ner i min hals…

När vi återhämtat oss räcker du mig mina kläder och säger -det är bäst vi går var för sig. Du stryker din hand längs min kind och ler innan du ger mig en lätt kyss på kinden när du öppnar dörren och säger -hejdå fröken!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *