, ,

Städslaven

Idag väntar jag besök, det är bestämt att han ska komma innan du går till jobbet så du får se vem det är.

Det ringer på dörren, du hälsar och berättar igen reglerna för dagen!

Jag kommer ner och hälsar, du tar mig i famn och säger -ha så roligt, kom ihåg reglerna och listan! En snabb puss innan du lämnar oss ensamma. Jag har nattlinne tight, tunt med svart spets och en tunn kort morgonrock i siden på mig, faller smickrande över min kropp och slutar strax under rumpan. Jag känner hans blick följa mig när jag visar honom städskåpet och går igenom hans uppgifter för dagen.

Han ska börja med att städa köket, jag gör iordning frukost och gör mitt bästa för att visa honom precis lagom mycket för att bli intresserad. Han vet reglerna, han får titta, men inte röra!

Jag har kvar mitt nattlinne på, när jag böjer mig framåt för att hämta något längst ner i kylen hör jag hur han stannar upp i sina göromål.

Jag har låtit morgonrocken falla ner från axlarna, det ena axelbandet likaså, han kan precis skymta mitt bröst och ser mina styva bröstvårtor genom det tunna tyget. Så sitter jag och låtsas inte om min städslav när jag dricker mitt kaffe, pekar lite då och då var han ska städa lite extra.

Han städar badrummet när jag duschar och ser precis lagom mycket av min nakna kropp genom duschens glasväggar.

Jag säger åt honom att han kan bädda sängen medan jag klär på mig, jag går in i klädkammaren, kommer ut i svarta underkläder i spets. Ställer mig framför helkroppsspegeln och tar ett kort där man ser mig i spegeln och städslaven i bakgrunden tittandes på mig. Skickar det till dig.

Jag ber honom spänna mitt bh band och han hjälper villigt till med darrande fingrar.

Jag klär på mig, och går ner för att starta dagen.

Under dagen som går retar jag min städslav många gånger, många gånger efter en instruktion från dig, vid ett av tillfällena är han så nära att ta på mig att jag slår till på hans fingrar för att hålla honom borta.

Flertalet gånger skickar jag dig bilder för att visa vad jag åstadkommer.

Han sliter min slav, gör allt jag säger åt honom.

När du kommer hem har jag lagat middag åt oss, städslaven serverar den.

Nu är Herren i huset tillbaka och det märks tydligt i vår rangordning.

När efterrätten är serverad och uppäten säger du åt mig att komma till dig, slaven står bredvid bordet och tittar.

Jag har följt dina instruktioner, en tight klänning, inga trosor.

Först leder du mig att sätta mig grensle över dig, du kysser och smeker mig, lyfter min klänning lite så du kommer åt att smeka mig.

Jag reser mig och du säger åt mig att stå bredbent och luta mig fram över bordet!

Du smeker mig med dina fingrar, visar upp mig för slaven och säger åter till honom att han får titta men inte röra!

Du säger åt mig att stå kvar, hålla isär skinkorna så han ser båda mina hål. Instruerar slaven att torka golvet under mig, mellan mina ben, men han får inte röra mig.

Du har satt dig i soffan någon meter ifrån och tittar nöjt på med ett whiskey glas i handen.

-det räcker säger du, kom hit fröken!

Jag reser mig och kommer till dig, jag är barfota som du instruerat, inga underkläder alls, du har knäppt upp byxorna och säger, -du vet vad du ska göra!

Jag böjer mig framåt, med ett leende ger jag dig en kyss på kinden innan jag kryper ner på knä framför dig, du säger åt slaven att han ska stå bakom dig så han ser vad jag gör!

Jag smeker och suger dig som jag vet att du gillar, med tungan lekandes under och runt ditt ollon varierat och samtidigt som mina läppar sluter sig runt dig. Stundtals låter jag din kuk glida djupt ner i min hals, du hjälper mig och håller kvar mitt huvud så jag kommer åt din pung med tungan när du är som djupast ner i min hals.

Jag tittar upp på dig och sänder en blick även mot slaven ibland.

Du tar med mig till bordet igen, trycker mig framåt så jag ligger med överkroppen på bordet, utan förberedelse stöter du kuken hårt in i mig. Du vet hur jag njuter när du är hårdhänt, du stannar, drar dig ur, säger -stå kvar!

Hämtar en kudde och lägger den under mina höfter, kopplar ihop mina händer bakom ryggen. Åter stöter du hårt in i mig samtidigt som du tar kraft genom att dra i mina armar. Du drar upp mig lite så du kommer åt att viska i mitt öra -jag kommer snart, du ska komma innan mig annars får slaven ta över!

Ditt ord är min lag och när du saktar ner tempot njuter jag av att känna varje rörelse, det driver mig över gränsen och när jag kramar din kuk hör jag din suck av njutning, du drar dig ur mig och sprutar din sperma över min rygg, rumpa och golv.

Säger åt mig att stå kvar.

Sätter dig åter i soffan med ditt whiskey glas, vänder dig till slaven och säger -städa upp den här röran nu!

Du njuter av makten du har, att titta på när han torkar upp din sperma från mig och golvet….

När han är färdig säger du -gå och duscha fröken så släpper jag ut slaven!

När du är färdig gör du mig sällskap i duschen, säger -härligt att komma hem till ett nystädat hem……..

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *