,

Straffad

Han gjorde något idag som inte är lättförlåtligt!

Jag är vanligen en undergiven slyna som dem som läser här vet, hemma kan jag switcha, idag var det läge!

Vad han gjort vill jag inte berätta, men det ledde till att jag stormade hemifrån, till gymet. Kom hem svettig, funderade på att strunta i att duscha, men insåg att det var nödvändigt!

Efter duschen låtsades jag som inget, pratade som inget, eller ja han fattade att hans beteende inte var ok på något sätt!

När vi lade oss trodde han att han bara skulle sova. Inte min plan! Jag ville ha kuk och det på mitt sätt.

Satte mig grensle över honom, med ett ordentligt stryptag förklarade jag sakligt vad han gjort för fel. Jag kåtade upp honom, såg till att hans kuk var riktigt hård innan jag satte mig på hans ansikte, jag pressade fittan mot hans mun så han kippade efter andan, jag tvingade honom att tillfredsställa mig och jag kom skönt två gånger, däremellan satte jag mig ner på hans ansikte igen så han knappt fick luft.

Jag satte mig grensle igen, gled ner över hans kuk. En örfil och jag berättade att han inte skött sig, berättade vilken usel man han är.

Jag gled sakta upp och ner över hans kuk. Sa att han inte gjort sig förtjänt av att komma än! 

Jag ökade tempot, gled djupare ner, tänkte bara på mig själv och kom skönt igen, krampandes runt hans stora kuk. Smekte hans kind och gav honom en ordentlig örfil.

Han ökade tempot, jag frågade om han verkligen var värd att få fylla min fitta idag. Han säger ja och jag stannar alla rörelser.

Jag böjar igen och förklarar att det är jag som beslutar det och än så länge har han inte gjort sig värdig.

Han börjar gnälla lite så jag ökar tempot och håller för hans mun, kommer igen och stannar sen. Sitter med hans kun djupt inne i min fitta, frågar -vill du komma. Han stönar -ja!

Jag svarar när jag sakta, nästan plågsamt sakta rör mig upp och ner -så be snällt då!!

Han tittar på mig och när jag höjer tempot ber hans snäll, högt och tydligt ber han snällt.

Jag tillåter honom att komma, men inte inuti mig. Tillåter mig en till orgasm, reser mig ifrån honom, sätter mig bredvid och säger -så runka nu, jag vill se dig komma!
Han gör duktigt som tillsagd och sprutar sperma på sig själv. Jag ger honom en puss på kinden och säger -duktig!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *