Tafsa inte

Lyssnade på radio imorse, Karin Da Silva om jag inte missminner mig sa att det är viktigt att ni karlar kommer ihåg att tafsa inte på festivalerna.

I sak har hon ju rätt, men om ingen någonsin skulle tafsa så skulle många förhållanden aldrig hända. Om inte herrn hade gått mig nära på dansgolvet så hade vi aldrig mötts. Det var en svunnen tid en ungdom, jag tror inte han skulle göra något dylikt idag.

 

Nej jag uppskattar inte att bli tafsad på, en flirtig och uppskattande blick absolut, måste du oombedd lägga din hand på mig så gör det i ryggslutet eller på min arm så kan jag dra mig undan. En asplakat karl är inte trevlig oavsett om han tafsar eller inte!

 

Även om  jag bjuder in dig så kan jag när som helst ångra mig och du får backa undan. Det är en sak att låta handen glida längs min höft, till att tränga dig på och gå för långt, inte respektera ett nej. Nej ingen kvinna vill ha en dregglande karl som inte ger sig, men inte många jag känner skulle säga nej till den sofistikerade, artiga gentlemannen som lägger handen i hennes ryggslut, pratar hövligt och bjuder på ett glas vin. Själv är jag isdrottning många gånger, jag uppskattar som alla andra lite uppmärksamhet, men en blick får räcka, där är min gräns.

 

Babbel babbel, kontentan är att jag så saknar den mannen, han som leder mig, som gör mig trygg oavsett situation, som ger och tar, som bara ser mig i det där rummet fullt med folk, som får mig att känna mig utvald och hans, i alla fall en stund…. jag saknar min gentleman….

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *