, , , , , ,

Today

I want you to feel my pain today…. It is selfish and unlike me, but it is hard to bear somedays, will you please take over for a while……….

 

 

Vi möts i ett rum där vi setts förr, du har fått mitt meddelande och gått med på att möta mig, jag tror att vi ska prata, du har helt andra planer på hur du ska få mig att hantera min smärta.

Jag är nervös när jag öppnar dörren, du står framför mig, du tar mig i famnen, ger mig en kram. När du känner hur jag slappnar av i din famn så säger du fast –in till sovrummet, naken på alla fyra, jag kommer strax.

Jag känner pulsen stiga, vad gör han? Jag tar ett steg ifrån dig, ser dig i ögonen och din röst varnar –nu, fröken!

 

Jag säger inget, går uppför trappen, klär snabbt av mig och ställer mig som beordrat på alla fyra. Du kommer in, knyter något för mina ögon. Din hand smeker min bara rumpa, den är varm och behaglig. Jag ryser till, du lyfter handen och slår, jag var inte beredd och flämtar till. Du lyfter handen igen, ökar styrkan. Du säger –slynan behöver disciplin, jag har bestämt att tillgodose hennes behov den här gången.

Du fortsätter slå, fem slag på ena skinkan, du vänder och slår fem på den andra. Dina händer smeker min varma stjärt och säger –det var uppvärmningen, om du minns så har du några slag kvar från senaste hotellvistelsen. Eftersom vi måste räkna med ditt gnäll dem sista månaderna och lite ränta på det så skulle jag säga att vi hamnar på ca 100 slag. Eller vad tycker du?

 

Jag svarar inte, du slår hårt på min skinka, jag kvider till, du drar ett tag i mitt hår, hårt. Flyttar dig och sitter bredvid mitt huvud, din kuk alldeles framför min mun, jag ser inget, jag känner, du för den mjukt över mina läppar, jag försöker få smaka dig, men du drar hårdare i mitt hår, så hårt att det gör ont i nacken. Du släpper lite säger –gapa, rör mig inte! Jag gapar och du lägger ollonet i min mun, jag kan inte låta bli, jag måste få smaka, så jag sluter läpparna en sekund och suger in dig i min varma mun. Du tappar kontrollen en sekund och stönar till. Sen drar du tag i mitt huvud igen och säger –jag sa inte att du fick smaka, det blir tio slag till!

 

Du reser dig och tar fram en piska, säger –du har slängt dem tidigare, jag sa inte att du fick! Så för obehaget att jag var tvungen att skaffa en ny för idag så får du ytterligare 10 slag. Vi är nu uppe i 120 slag, ska jag börja?

-Ja herrn, tack herrn!

 

Du börjar. Utan någon mildhet eller ytterligare ord så slår du i rask takt och hårt 20 slag på ena skinkan och sen 20 på andra.

Du pausar och smeker min rumpa med dina varma händer igen. –Sätt benen tätare ihop!

 

Jag lyder och du rappar till med piskan 20 slag precis under min rumpa, högst upp på låren. Jag kvider. Du säger –vi måste nog fördela rappen lite mer den här gången! Du drar med piskan upp för min rygg, slår prövande mellan mina skulderblad, jag rycker till. 10 slag, du ökar styrkan.

Släpper piskan och dina fingrar letar sig in i min fitta, du smeker mig krävande, pullar mig hårt- hur många är vi uppe i?

Jag svarar snabbt, vet att det får reprimander att inte svara -70!

 

Du stöter fingrarna hårt in i mig och säger –nu tror jag du räknat lite fel det var nog bara 60 slag, eller hur?!

 

-Ja herrn, om han säger så, förlåt.

 

Du sätter dig vid mitt huvud igen, jag gapar och du tillåter mig äntligen att ta din kuk i min mun. Dina fingrar får mig att njuta, jag känner dig svälla i min mun. Du märker att jag börjar närma mig och slutar, drar hastigt ut dina fingrar och flyttar på dig så jag inte längre når din kuk med min mun.

-Upp på knä!

 

Jag reser mig på knä. –Sitt ner på hälarna!

 

Jag lyder, ser inte vad du gör, -lägg händerna med handflatorna uppåt på låren, flytta den INTE!

 

Jag gör som tillsagd, undrar vad du tänker. Ett hårt rapp i vardera handflata, du lyfter sen upp ett av mina bröst, kramar det hårt hårt i handen, jag kvider, du släpper taget, håller det uppe med handen och slår hårt med piskan. Jag sitter blick stilla, känner hur smärtan ilar i hela kroppen. När du släpper mitt bröst sjunker jag ihop. Du lyfter min haka och säger –sträck på dig slyna, jag är inte klar! Samma sak med mitt andra bröst. Sedan två slag hårt i varje handflata.

 

-Händerna bakom ryggen! Jag lyder.

Du slår testande på ovansidan av mina lår, rappar plötsligt till hårdare än någonsin och jag skriker till. Du slår igen, totalt 20 slag, jag känner hur mina lår blossar. Du stryker min kind och puttar ner mig till alla fyra igen.

-20 slag kvar! Brett mellan benen! Jag ställer mig så brett jag kan med knäna, du kramar insidan av mina lår med handen, plötsligt rappar du till snabbt 5 rapp på insidan av vardera lår.

Utan paus fortsätter du med 5 rapp på vardera skinka, hårdare än någonsin.

Jag skriker till för varje slag. Du kastar bort piskan och pressar snabbt kuken in i min fitta, du tar mig hårt, din hand mot min klitta och jag exploderar, kan inte hålla emot, en kraftig orgasm kramar din kuk.

 

Du stannar upp säger – på rygg. Jag vänder mig om och du kommer upp mellan mina ben, din kuk glider enkelt in i mig igen, du tar ömt av mig ögonbindeln, kysser mig hårt, en hand kramar min ena skinka, den andra armbågen ovanför min axel, du tränger djupt in i mig, drar dig ur och tittar på mig, jag för din kuk mot min anal och du glider in i min rumpa. Jag njuter, du tar mig som du vill, fyller min anal med sperma. Du lägger pannan mot min och kysser sen min kind när du viskar –vad ska jag göra med min slyna?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *