Tränas upp?

Jag tror fullt och fast att en intresserad och nyfiken kvinna (eller man) kan fostras till undergivenhet, men hon måste ha dragningen dit. Jag själv har alltid haft undergivna drag, en önskan om att bli ägd utan att veta riktigt hur.

 

Men inte av vem som helst, den som fått äga mig har blivit hårt testad av min förmåga till trots, obstinata drag och kanske mest att hantera mina utbrott och hålla mig trygg. Han vann mig, han fick min fulla tillit, han fick mig…. jag vill säga att jag inte skulle lita på honom igen, men det är nog inte sant. Som den person han är skulle jag kunna lägga mitt liv i hans händer. Sant är dock att han inte skulle få tillgång till allt det som är jag, mitt inre, det sårbara inuti, mina riktiga tankar och känslor. Jag var trygg i att vad som än hände så var vi vi…..

Det finns män i mitt förflutna som försökt äga mig. Jag minns speciellt en, han fick mig aldrig, bara min kropp ibland. 

Jag undrar hur märkt jag är, går det överhuvudtaget att sudda bort hans märke i min själ?

Jag som undergiven tror inte att jag kan fostra en man att bli dominant. Han måste någonstans ha det draget och den önskan. Precis som en undergiven…

Här till mitt problem, en man kan smiska, men om inte känslan finns bakom så blir det aldrig samma sak. Han kan vara hårdhänt, men kan han inte läsa av mig så funkar det inte. Jag kommer aldrig kunna ”lära” honom hur han gör mig till sin på riktigt…. orättvist av mig kanske, jag vet inte hur jag ska hantera det faktum att jag nöjer mig…

Mina fantasier om trekanter, blåmärken, partnerbyten, dubbling och mycket mer är såååå långt borta…. fantasier jag inte visste att jag hade innan han kom…. men jag får vuxet, förnuftigt välja att acceptera det eller inte. Nöjer jag mig med enstaka stunder av smärta utan dominans? Om jag inte gör det, vad händer då?

Det är nu 157 dagar sedan någon trängde in i min anal……

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *