Två timmar tog det

Jag hann pyssla med en massa saker, ta mig till jobbet och sitta på ett möte. Just när jag reser mig och ska hälsa på vår VD, han som alltid haft ett gott öga till mig, så känner jag hur en av kulorna ramlar ur min fitta, hur den ligger fast i trosorna och kittlar min öppning.

Jag kunde här inte göra ett endaste dugg, bara att acceptera läget och snällt sätta mig för ett nytt möte. Tack och lov har jag trosor idag annars hade dem små metall kulorna ramlat med ett skrammel i golvet.

Jag känner hur kulan ligger just mot min mynning, jag får lite färg på kinderna och njuter i hemlighet. Sätter mig längst fram på stolen där känslan blir ännu tydligare, spänner ögonen i min VD och framför min sak. Jag får som jag vill, förberedd och med rätt argument. Jag reser mig, föreslår kaffe i fikarummet och får äntligen läge att smita undan och plocka ur kulorna, den ena kvar i mitt inre. Jag överväger att göra något åt min svullna fitta, men avstår efter några lätta smekningar, det finns inte tid…

.
En gång skrev han till mig ”jag väntar på dig så länge det behövs, vi finns kvar här. Jag finns kvar för dig”. 

Det hjälpte att hålla mig uppe under dem värsta stunderna i mitt liv, stunder som inte går att jämföra med något annat.

Jag hade sagt detsamma… om jag fick…

Kan ni inte ge mig förslag på saker att utföra för distraktion. 

Ni kan ANONYMT lägga en kommentar här eller skicka via kontaktformuläret så går det till min mail. Kom igen ge mig en anledning att inte älta karln för en stund åtminstone! 

Bär i åtanke att bemöta mig med respekt, det finns fortfarande bara en man som kan beordra mig eller förnedra mig!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *