,

Under mitt täcke

Vaknar i ett kyligt rum, drar täcket över min nakna kropp och blundar igen. Fryser lite och inser att jag inte är helt frisk, somnade med feber igår och tycks inte ha blivit av med den under natten.

Slumrar till igen. Vaknar av din varma kropp mot min, jag kommer ihåg att jag skickade ett sms innan jag somnade, vi skulle setts idag.

Du har krupit naken in under mitt täcke, din kropp känns sval mot min varma feberheta hud. Du ligger bakom mig, lirkar din arm under mitt huvud, din hand smeker över mitt hår, jag mumlar lite. Du viskar i mitt öra -ta det lugnt fröken, jag är här nu.

Din hand fortsätter ner för sidan av min kropp, längs min höft, rundar min stjärt. Lyfter lite för att sära mina skinkor, jag putar med rumpan, pressar min rumpa mot ditt skrev. Din kuk glider enkelt in i min fitta, ett stön av njutning slipprar ut mellan mina läppar.

Du älskar med mig mjukt, du viskar ömma ord i mitt öra, du ökar takten, min sträckt vrist på din höft. Din hand mot min klitta, vi svettas, du driver mig snabbt närmare och närmare. Till slut exploderar jag i en utdragen orgasm, du följer tätt efter och fyller min varma fitta…

Du lirkar bort din hand, går iväg och duschar, kommer och sätter dig på sängkanten. Jag viskar trött -stanna.

Du stryker håret från min kind och lägger dig bredvid mig, tar mig i famnen och säger -en liten stund bara fröken. Jag slumrar i dina armar, när jag vaknar upptäcker jag förvånat att du är kvar. Sittandes vid datorn helt i din egen värld…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *