Undergiven

Jag var min herre strikt undergiven. Ibland när han försummat mig för länge blev jag obstinat, det ledde aldrig till något gott! Jag blev upprorisk i sinnet, försökte stävja mig själv och kontrollera mig. Försummelsen bestod av omständigheter jag inte hade del av, för mig, den undergivna slyna jag är så var det svårt att klara av ibland. Jag gjorde det för att han höll mig trygg i vissheten att han inte försvunnit för evigt.

Han ägde mig, min ägare var ute på vad som tycktes en evighets promenad där jag snällt skulle vänta tills han behagade komma in. Jag väntade otåligt medans han hade nya upplevelser och utmaningar varje dag….

Det gjorde slynan rastlös så rastlös, hon undrade när han skulle komma tillbaka och skulle hon lyckas hålla sin tunga, inte göra för många utfall innan dess? Utfall hon visste kunde göra mer skada än nytta för hur lång tid det skulle dröja tills hon åter fick slappna av och veta på riktigt att han ägde henne.

Hon ville att han skulle säga till henne att hon var hans, fast hon visste att han aldrig blev hennes på samma sätt…. att han ville ha henne och kanske mest att han ville ge henne det hon behövde!

————————————————————

Han var den som tillät mig att vara den undergivna slyna jag så längtar efter.

Jag hade mycket att säga om min herres beteende, men han var min herre och jag stod honom trogen och lojal….


Han kom aldrig in från sin promenad….


And longer by far

Ellie Golding (en av mina favoriter att gå och sjunga på, jag sjöng den för dig en gång, den ger inte samma känsla just nu)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *