, , , , , ,

Utlämnad

Du har beordrat mig att ligga naken i sängen, på mage och vänta. Du har satt en tid då jag ska ligga där och jag har nervöst väntat, du kommer tio minuter efter utsatt tid.

 

Jag vet bättre än att tala utan att ha blivit tilltalad, så jag ligger helt tyst. Jag hör en påse prassla bakom mig, du lägger saker i sängen bredvid mig. Jag har inte fått en enda instruktion om vad jag ska ta med mig. Det gör mig nervös och förväntansfull eftersom jag då inte har en aning om vad du planerar.
Det första du gör är att trä på mig en ögonbindel, sedan spänner du en spidergag i min mun, genast börjar det blir svårt att inte låta saliven rinna i mina mungipor.

 

Du tar ena handen och spänner den hårt åt ena sidan, sedan upprepar du samma sak med andra handen och båda fötterna.

Jag är nu helt utlämnad till dig, naken på mage, fastspänd med benen brett isär.

 

Jag känner något skrapa mot huden längs mina ben, från rumpan ner till foten, jag flämtar till när du slår ett hårt rapp under min ena fot med en för oss ny piska. En vanlig ridpiska, med tunn ände. Du drar upp piskan längs samma ben och ner för nästa, upprepar samma sak och med mer kraft den här gången. Det svider ordentligt och jag känner ilningen av smärta upp i benet. Du står snett bakom mig och piskar med lagom lätta slag för att det ska svida, men inte smärta uppför mitt ben ner för nästa, ett lika hårt rapp under den foten, sen den andra igen. Du lyfter piskan och smiskar rakt över rumpan, jag rycker till och du upprepar på ena skinkan och ner över baksidan på först det ena sen det andra låret.

 

Du lägger piskan på min rygg säger -det är bäst du ligger stilla så den inte ramlar ner. Du förlänger repen vid mina fötter och säger, upp på knä! Händerna är fortfarande hårt åtspända isär och piskan på ryggen får inte ramla av. Jag drar upp ena benet, sedan andra, känner piskan glida åt sidan och kan inte parera det, den ramlar av och du är inte sen att utnyttja situationen. Snabbt har du tagit piskan i hand, hårt slår du min redan röda rumpa. Jag kvider när du tar i ordentligt.

 

Saliven rinner ur min mun, det finns inga möjligheter att kontrollera det. Du tar tag i gagen med ett finger och vrider upp mitt huvud genom att dra i den, säger hårt -slyna, sköt dig! Du släpper taget och mitt huvud landar hårt i sängen igen.

 

Du stryker först över mitt hår, sedan tar dina händer i ett fast tag om mina höfter när du står bakom mig. Din kuk glider längs min skåra, du låter ollonet nosa på min fitta, det glider precis in i öppningen. Jag stönar igen, du säger -så slynan vill ha kuk? Du tar ett tag om höfterna och stöter hastigt och hårt hela vägen till botten. En rysning av njutning går genom min kropp, jag vill att du ska fortsätta, hårt! Du drar dig ur, låter ett finger glida längs min skåra säger -har slynan förtjänat min kuk?

 

Jag kan inte svara, gagen hindrar mig från allt annat än stön. Du tar fram en plugg, för den mot min anal, möter ett lätt motstånd och jag hör hur du spottar, sen glider saliven mellan mina skinkor, du för åter pluggen mot min anal, lirkar en stund, den är stor och hård. Jag stönar, upphetsad och pressar mig bak mot dig. Snart glider den in ordentligt. Du låter åter kuken ta plats i min fitta, röra dig sakta säger -nu är slynan är riktigt trång. Du ökar tempot något och jag kan inte hålla emot mina stön. Jag kan inte be om lov med gagen i munnen, du märker att jag närmar mig. Lägger en vibrator mot min klitta och säger -slynan får behärska sig nu! Jag känner hur orgasmen byggs upp i mig, jag tappar alla sans, är bara i här och nu och kan inte alls hålla emot. Jag spänner hela kroppen, han säger -NEJ! och stannar all aktivitet, tar bort vibratorn och drar ur kuken. Går fram och tar åter tag i gagen, spottar mig i ansiktet och säger -slynan behöver lära sig! Du tar upp piskan, hårt slår du, det svider ordentligt, du flyttar ner slagen på baksidan av mina lår, tar i ordentligt och jag kvider.

 

Snabbt tar du plats bakom mig, upprepar samma sak, den stora pluggen i rumpan, kuken i fittan och vibratorn på rätt plats. Det tar mig bara sekunder innan jag åter tappar sansen och jag kan inte hålla emot alls. Du märker det, men du pressar vidare. Jag kommer hårt runt dig, du visar ingen notis utan fortsätter bara hårdare. Nästan smärtsamt leder du mig snabbt till nästa orgasm, tårarna rinner i ögonen när jag åter exploderar runt dig. Du saktar ner en sekund bara, sen böjer du dig framåt tar tag i gagen igen och säger -jag tror slynan behöver mer smisk så slynig som hon är.

 

Jag är alldeles matt av orgasmerna, saliven rinner ur munnen på mig, du tar av ögonbindeln och ler när du ser mina tårar och den utsmetade mascaran. Du fattar åter tag i piskan, ser mig i ögonen och även om jag har en plågad blick så vet du vad jag tycker. Du tar i och slår ett slag rakt över båda lårens baksidor, jag stönar högt, du flyttar upp piskan och slår igen, jag skriker till, du upprepar en gång till. Jag snyftar lite när du drar ur pluggen och istället sätter den i min fitta. Du lägger vibratorn på plats och låter kuken glida in i min anal.

 

Jag stönar till av njutning och den svidande smärtan när din kropp slår emot mina röda lår. Jag kan inte stå emot och när du börjar röra dig så tar det inte lång tid innan jag känner spänningen i kroppen byggas upp igen. Du tar i hårt nu, säger -min analslyna ska få rumpan full med sperma, du får inte duscha förrän imorgon eftermiddag!

 

Du höjer takten och tar i lite hårdare, jag kan inte stå emot det, din kuk i min anal, fylld i fittan och vibratorn. Jag nästan gurglar av all saliv jag inte kan svälja när jag så kommer hårt i nästa orgasm. Du säger -jag kommer när du saktar ner och fyller mig med varm sperma.

 

Du drar dig ur mig och tar min telefon för att ta kort på din slyna i den utsatta position jag är i.

 

Du spänner varsamt loss mina fötter och händer, sist tar du bort gagen och lägger dig sen i sängen bredvid mig. Jag kryper ihop på sidan, för trött för att prata, du lägger dig bakom mig, håller om mig en stund… Nästa gång jag vaknar till så har du lagt på mig täcket och det är mörkt i rummet, du sover tungt i sängen bredvid mig.

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *