Vad ni inte vet

Jag tjatar och ältar om den där herrn, man skulle kunna tro att jag inte gör annat…. jag saknar honom, känslan av just honom inuti mig. Och jag tänker på honom en del, men han är inte och har aldrig varit mitt allt!

Jag har sex 3-4 ggr i veckan, det gör sitt jobb och nån gång ibland är det riktigt bra och går utanför gränserna för Svensson, vilket inte riktigt räcker i längden, men jag är hyfsat tillfredsställd. Ibland kan det blixtra till så jag håller mig nöjd en stund till. Jag hade gärna haft sex varje dag, jag är rätt omättlig, men jag blir uttråkad med samma människa hela tiden, det får inte bli för slentrian!

Jag ger oftast mig själv en orgasm per dag, ibland fler, ibland missar jag någon dag och tar igen det med råge dagen efter.

Jag får ibland huvudvärk av mina orgasmer.

Jag sätter stolthet i hur jag för mig och ser ut, tycker bättre om klänning och kjol, (gärna pennkjolar) än jeans, men jeans är praktiskt…. jag går aldrig utanför huset osminkad om det inte är ett nödfall eller om jag ska till gymet på morgonen.

Jag älskar att läsa, en deckare eller att drömma mig bort i en bra roman…. jag skriver en massa, jag har en färdig roman som ligger på datorn och ett utkast till något mer personligt om mitt liv sista åren. Kanske gör jag något av dem…

Att laga mat och att baka gör mig avslappnad!

Jag älskar struktur, organisation, avskyr kaos och människor som bara flyter med, jag drar mitt strå till stacken och lite mer därtill…

Jag tränar på gym 3-4ggr i veckan och minst 1-2 ggr till med långpromenader. Jag är inte den smalaste, jag har mina former, jag vore inte jag utan dem, sen beror det kanske på vad man jämför med. 

Jag är numera diplomerad yogainstruktör.

Jag tycker om att få sitta i passagerarsätet för att titta när han kör, det finns något manligt i det jag finner otroligt sexigt…

Mina bilder är aldrig redigerade mer än för att ta bort igenkänningstecken på min kropp!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *