, ,

Vi har aldrig setts förr

Han möter mig utanför jobbet, vi har aldrig setts förr så jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter och han har inte sagt vilken bil han har.

 

Instinktivt ser jag vem jag ska möta, i en mindre SUV variant, jag skriver inte märket här.

 

Han sitter i bilen och jag ser bara att han ser ut att hålla kroppen i god form, blond, några år äldre än mig.

 

Jag sätter mig i bilen och han kör iväg, till en ödslig plats mitt i skogen, jag undrar om han visste vart han skulle åka även fast han hävdar att han inte gjorde det.

 

Det finns inga känslor här och när vi kliver ur bilen är det rakt på sak han vill inte kyssas och hångla, något om hans fru och det får mig att tänka på Julia Roberts regler i Pretty Woman.

 

Jag går ner på honom, suger honom hårt, hans kuk är precis i lagom storlek, ganska lång, jag gillar den.

Han vill inte komma än, jag har inte fått något. Jag reser mig och han tar mig bakifrån, lutad framåt mot hans bil. Jag kommer så kraftigt att jag pressar hans kuk ut ur min fitta, han pressar den tillbaka och får känna efterskalvet inuti mig.

 

När jag hämtat mig går jag ner på knä, avslutar med min mun, när han kommer gör han det kraftigt och jag är inte beredd, sperman går långt bak i min hals och jag kväljer till, är tvungen att spotta på grund av mängden som kommer.

 

Jag reser mig, torkar munnen, drar på trosorna. Ingen vet att vi setts, den här historien är bara hans och min….. Ansvarsfritt, ansvarslöst och olydigt…. tillfredsställd skjutsar han mig tillbaka till jobbet….

 

 

Vi ses några gånger till innan vi avslutar för gott, han är den första personen som fick ta mig hårt på  mitt jobb, han fick visserligen göra det efter stängning, till skillnad mot vissa andra…

Han har varit kontakt med mig några gånger sista åren, erbjudit sig att både ge diverse saker, trekanter med en ung tjej, betala för tjänster etc.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *