, ,

Vi möts i dörren!

Vi möts i dörren, du kysser mig djupt, ser mig i ögonen och säger -litar du på mig?
Jag märker att du menar allvar och svarar uppriktigt -alltid!

Du tar mig i handen och säger -kom!
Jag följer efter dig, in till ett rum med en säng och på vänster sida av huvudändan en fotölj, endast en golvlampa bredvid den lyser upp det annars mörka rummet.

Du tittar på mig, en busig, men allvarlig blick leker i dina ögon när du kysser mig igen, pekar på sängen och säger -klä av dig och sätt på dig det där.
Jag gör som tillsagd och klär av mig naken inför dig innan jag trär på mig det du lagt fram, en svart genomskinlig underklädesklänning. Kupor vid brösten, utan vaddering, öppen rygg och lite volanger över rumpan, kjolen slutar precis under stjärten, till det ett par stay ups och ett par svarta stilett pumps. Allt passar perfekt och framhäver mina former, du känner min kropp väl.
Du har suttit stilla i fåtöljen och tittat på mig, jag anar en nervositet i dig som du försöker förtränga. Du visar att jag ska komma till dig, jag lyder utan tvekan. Först pekar du åt mig att snurra runt och du smeker först ömt sen hårt min rumpa, tar ett tag om min midja och mina höfter, jag hör dig mumla -min, när du nafsar lätt med tänderna.

Du vänder mig och jag sätter mig grensle i ditt knä, jag njuter en stund av din doft, dina händer, läppar och känslan att röra vid dig.
Du säger -nu är det bara en sak kvar! Visar mig en ögonbindel och ställer dig för att binda den över mina ögon.
Du står bakom mig och viskar i mitt öra, -lägg dig på rygg, mitt i sängen, idag är till för dig, bara dig, du ska njuta så mycket du orkar. Idag behöver du inte be om lov att komma, bara njut!

Du leder mig till sängen och jag gör som tillsagd, lägger mig på rygg med böjda ben händerna knäppta på magen.
Jag hör dig klä av dig, hör en dörr öppnas, det är ingen som pratar, en tyngd i sängen nedanför mina ben, en varm hand stryker längs insidan av mitt högra lår. Handen når ända upp till min fitta och jag känner ett mjukt finger stryka lätt lätt över mitt kön.
En ny tyngd bredvid mitt huvud, jag känner igen doften och vänder huvudet åt ditt håll, känner hur du lägger din kuk mot mina läppar, jag särar dem villigt för dig för att få känna smaken av din kuk.
När jag suger in ditt ollon i min mun känner jag en tunga glida mellan mina blygdläppar för att lätt cirkla runt min klitoris. Det går som en elektrisk stöt av njutning genom min kropp när först ett, sen två fingrar glider in i min fitta. Att det är en man det vet jag, den sträva skäggstubben när han kysser längs insidan av mina lår är ett säkert tecken.

Jag hör dina njutningsfulla stön när jag trycker din kuk upp mot min gom samtidigt som tungan leker runt ditt ollon.
Jag byggs sakta upp mot ett klimax av mannen mellan mina ben, han kan sin sak. Efter några minuter tappar jag fokus på din kuk och bara njuter, spänner kroppen i en båge när orgasmen når sin topp. Flämtande slappnar jag av igen, mannen fortsätter röra sina fingrar in och ut ur mig, sakta och håller kvar min njutningskänsla en stund till. Du stryker handen över mitt hår säger -jag tycker om att se dig njuta!
Jag svarar genom att återuppta koncentrationen på din kuk.
Mannen har nu placerat sig sittandes mellan mina ben, varsamt lirkar han in sin kuk i min fitta, precis när han glider in lägger han tummen på sidan om min klitta. Jag släpper helt din kuk ur munnen och stönar högt, den underbara känslan håller sig kvar och när han börjar målmedvetet röra sig hårdare, hastigare viskar jag -jag kommer, jag kommer. Du böjer dig fram och kysser mig när min andra orgasm tar kontroll över min kropp, jag viskar in i din mun -jag älskar dig.
Mannen saktar ner sitt tempo, en tumme letar sig mot min anal, du gör din röst hörd -rumpan är bara min! Vi byter plats!
Du kysser mig igen säger -gör mig stolt!
Mannen kommer upp mot mitt huvud när du säger -på alla fyra och vrid dig lite så han kommer rakt framför dig.
Utan tvekan gör jag som tillsagd och nu har jag en främmande kuk i min mun, han smakar inte lika gott som du, men jag gör mitt bästa att visa mina färdigheter.
Din saliv rinner mellan mina skinkor, din tumme glider utan problem in i min anal, du vet vad jag tycker om och med en hand på min klitta drar du ur tummen och ersätter den med två fingrar. Du pressar dem djupt in i mig, börjar röra dem hårdare och hårdare, du märker hur du bygger upp mitt klimax. Jag sväljer mannens kuk långt ner i halsen, han håller kvar den när du driver mig över gränsen.
Innan orgasmen ebbat ut känner jag ditt ollon tränga in i min anal, spänningen när du pressar in hela din längd skickar mig på nytt över gränsen och jag skriker till när jag kommer i en ny orgasm. Du säger -duktig. Samtidigt börjar du röra dig sakta, sakta låter du kuken glida in och ut ur mig.

Du drar dig ur och ger nya instruktioner ?kom, ställ dig upp. Jag tar din hand och följer dig att ställa mig upp. Jag hör mannen röra sig, du lägger min hand på hans ben så jag ska hitta honom och säger ?rid honom. Jag är lydig, hittar min väg för att sätta mig grensle över honom, hans kuk glider enkelt in i min fitta, jag är våt och känslig och njuter ånyo. Jag känner tyngden i sängen när du står på knä bakom mig, hur du stryker min hals, kysser mig i nacken, puttar mig lätt framåt med orden -luta dig framåt, du vet vad som ska hända.

Det pirrar till i mig, förväntansfullt, hans kuk är inuti mig när jag åter känner först din saliv rinna mellan skinkorna, sedan ditt ollon nosa vid min anal, jag vill så gärna möta dig, putar med rumpan, visar dig tydligt vad jag vill. Du säger mjukt ?lugn nu! Ditt ollon glider in i mig, den underbara känslan förstärks kraftigt av att jag redan är fylld i fittan, du följer nu med i rörelserna. Jag har en kuk i fittan och din i analen, underbart och jag kan inte hålla emot något alls, jag stönar högt när jag får en ny ännu kraftfullare orgasm, ni saktar båda ner och när ni känner den ebba ut tar mannen under mig kommando, du följer med i rörelsen, men inte lika hårt och hastigt. Han har ett fast tag om mina höfter väser fram -jag kommer nu, jag säger, -vänta, vänta jag är nära en till, han fortsätter och när jag krampar om båda era kukar så stönar han till och han håller fast mig stilla med kuken djupt inne i mig när känner jag honom pulsera.

Du viskar åt mig ?kom, drar dig ur mig och fattar min hand så jag reser mig ur sängen.

Jag hör en dörr öppnas och vet att vi är ensamma igen. Mina ben darrar när du leder mig till sängen igen och säger -lägg dig på rygg! Du tar plats mellan mina ben, för kuken in i min anal igen, jag är så känslig och stönar njutningsfullt. Du lägger dig över mig och tar ömsint bort min ögonbindel, ser mig i ögonen med ett leende, jag lyfter huvudet mot dig, kysser dig länge medan du börjar sakta röra dig in och ut i min anal. Du släpper vår kyss och ser mig i ögonen när du rör dig. Jag stryker din kind ser dig i ögonen och viskar ?jag älskar dig! Som reaktion tar du kommandot och ökar både tempo och hårdhet, reser dig lite, jag lägger benen på dina axlar, sträcker vristerna som du kysser och ler.

Jag kopplar ihop fötterna bakom ditt huvud när du lutar dig fram mot händerna för att kunna ta i lite hårdare. Du ser att jag är nära igen och säger ?kom. Fröken, kom för mig, jag vill känna dig komma!

Som på kommando släpper jag spärren och exploderar i ytterligare en skön orgasm, jag kopplar loss mina fötter och du lägger dig åter över mig, stryker mitt hår och viskar i mitt öra när du sakta driver dig själv över gränsen och med ett stön fyller min anal med sperma.

Du lägger dig bredvid mig och jag kryper in i din famn, vi säger inget och dåsar båda bort en stund.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *