, ,

Jag står utanför

Jag står utanför din dörr, tvekar i flera minuter innan jag ringer på….
Jag har på mig en tunn, mörkblå, luftig sommarklänning med tunna axelband.

Du öppnar, leder mig upp för trappan till sovrummet jag inte sett förut.

När jag ser dig känner jag samma sak jag alltid känner, men jag försöker hålla emot. Vet inte vad jag ska förvänta mig.

Du tar mig i famnen och jag blir vilsen, jag vet att jag i den stunden är bara din igen.

Jag masserar dina axlar, din rygg. Vi pratar ikapp. Mina ord stockar sig, har svårt att öppna ens en liten dörr för dig, vill inte att du ska veta för mycket om mitt riktiga, trasiga inre.

Jag känner tydligt hur vi balanserar på gränsen, en del av mig slappnar av i din närvaro, den andra är nervös. Idag är det inte bara dina regler som gäller, även fast du styr.

Jag ler ganska mycket större än du först förstår när jag får pressa på dina ömma punkter, när jag får plåga dig lite, när jag hittar dem riktigt ömma som du försöker slingra dig undan från att jag trycker på. Du ser på mig, mitt lekande leende och vi vet båda vilken lek vi leker.

Du frågar om jag måste massera bara baksidan. Du vänder på dig, säger -kom, och jag sätter mig grensle över dig. 

Atmosfären börjar tjockna, som nån sorts ursäkt för att legitimera att jag sitter över dig så glider mina händer över dina bröstmuskler. Jag gnider mig mot ditt skrev, vet vad du vill ha. Jag tänker inte vara den som gör något först. Du utmanar mig att hitta ömma punkter, vilket jag gör utan problem. 

Jag nyper ett tag i din bröstvårta med mina naglar, vet mycket väl att det är tabu! Du försöker hämnas genom att nypa tag i min, men min bh är vadderad, du drar ner den och nyper ett lätt tag, smeker och nyper igen, leken har eskalerat.

Din kuk har hårdnat, jag känner dig tydligt, det nästan bränns i mig efter längtan.

Du ska bara rätta till saker, i farten drar du mina trosor åt sidan och din kuk tränger in i min fitta. Åh gud, du är underbar!

Jag rör mig sakta, dina händer på mina höfter, du ser mig i ögonen och säger -jag har saknat dig mycket och tänker på dig ofta, men vi behövde tid ifrån varandra. Jag möter din blick som jag vet att du vill, jag nickar bekräftande. Alla ord jag vill säga om det som hänt försvinner när jag ser in i dem där ögonen, när jag rör mig blir jag helt förblindad av hur det känns i hela mig att sitta där, att rida din kuk, att se dig i ögonen där jag får se bakom det kontrollerade yttre.
Jag rör mig snabbare, du möter mig, jag njuter, vad jag njuter av känslan av dig, när din kuk rör sig ut och in i min fitta.

Din tumme mot min klitta och du säger bara efter någon minut -lugn nu. Jag lugnar mig en kort stund, men jag vill ha mer så jag ökar snabbt tempo igen och du säger igen -lugn, det börjar redan pirra!

Jag lyssnar och rör mig långsammare, riktigt känner varje millimeter av dig inuti mig.
Du visar mig att hämta en vibrator, ner i 69:an. Din kuk i min mun, känslan att få smaka dig, förvånansvärt enkelt sväljer jag ner hela dig. 

Din tumme mot min anal, vibratorn mor min klitta, det går snabbt för mig att komma, jag tappar fokus på din kuk en stund. Jag återfår sansen, njuter av att få smaka dig. Jag tar min tid, runkar, suger, smakar…. när du kommer i min mun så är det första gången jag sväljer sperma sedan sist jag svalde din.
Svettig sjunker jag ner bredvid dig. Du halvligger på armbågarna, jag försöker putta ner dig du säger -och var tänkte du ta vägen.

-jag tänker ta fem sekunder! Säger jag.

Du kapitulerar, jag lägger mig på ditt bröst, din hand smeker mitt hår och jag hör dig dra in doften av mitt hår.
Vi reser oss, du klär på dig, jag rättar till klänningen som aldrig åkte av och sätter på mig trosorna igen. Tittar i en spegel, du ger mig en kram och jag går till bilen, jag sitter i den där bilen en sekund, ser dig i backspegeln, hur du tittar åt mitt håll och sen går bort till din egen bil… sen åker jag hem igen.

Jag duschar inte när jag kommer hem, jag känner doften av din parfym och det där som är bara din doft som inte går att beskriva, den berusar mig. Jag somnar med tanken på dig.

Jag skulle bara prata, bara få ner paniken som växt inuti genom att se dig.

Paniken är borta, längtan finns kvar…. 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *